همسر شهید عادل رضایی:
سردار سلیمانی یک مکتب است
کرمان (پانا) - همسر شهید عادل رضایی گفت سردار سلیمانی یک مکتب است چراکه تربیتیافته مکتب امام خمینی (ره) بود.
مهدیه صدیقی همسر شهید عادل رضایی از شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «شاید گروههایی انتظار داشتند با توجه به حادثه تروریستی سال گذشته گلزار شهدای کرمان، حضور مردم کمرنگ باشد اما همه مشاهده کردند که عاشقان سردار سلیمانی صحنههای باشکوهی از حضور را خلق کردند و پرشور تر از گذشته در این راه قدم گذاشتند.»
وی در ادامه با اشاره به اینکه حاج قاسم سلیمانی یک مکتب است و متعلق به یک قشر و جناح خاصی نیست، افزود: «شهید سلیمانی متعلق به همه آزادگان جهان است؛ چرا که حاج قاسم سلیمانی کارهایی انجام داد و به ارزشهایی معتقد بود که برگرفته از فرامین امامین انقلاب اسلامی بود.»
همسر شهید عادل رضایی، با اشاره به اینکه باید استقامت را از شهید سلیمانی آموخت، گفت: «شهید سلیمانی در راه نظام و آرمانهای انقلاب اسلامی، استقامت بینظیری داشت و همین باعث شد تا چنین شخصیت بین الملی از ایشان به وجود بیاید ، و ما نیز باید همچون ایشان با استقامت و پایداری در راه انقلاب اسلامی و عمل به فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حرکت کنیم.»
وی با اشاره به اینکه خانواده شهدا همواره پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستادهاند، گفت: «خانواده شهدای انقلاب اسلامی با تأسی از راه این شهیدان بزرگوار همواره در راه انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی آماده هر جانفشانی هستند.»
ارسال دیدگاه