حسینی در گفت‌وگو با پانا؛

حوزه‌های نو با نشاط دانش آموزی در حال شکل گیری است

دانش آموزان گرمابخش حوزه هوش مصنوعی بودند

تهران(پانا) - مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با بیان اینکه حوزه‌های نو با نشاط دانش آموزی در حال شکل گیری است،گفت: به طور مثال در بخش هوش مصنوعی، دانش آموزان و دانشجویان ما گرمابخش این حوزه بودند و حضوری جدی داشتند.

کد مطلب: ۱۵۷۱۷۰۳
لینک کوتاه کپی شد
حوزه‌های نو با نشاط دانش آموزی در حال شکل گیری است

سید محمد حسینی مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در گفت‌وگو با پانا در جریان برگزاری جشنواره بین المللی فیم مقاومت، گفت: «این جشنواره، تنها جشنواره هویت محور در بین جشنواره‌های داخلی منهای جشنواره رشد که نگاه تربیتی دارد، مورد توجه ویژه قرار گرفته است.»

 مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس افزود: «تکلیف جشنواره فیلم مقاومت، با آثار ارائه شده مشخص است، زیرا همه آنها در حوزه مقاومت شاخته شدند.»

حسینی بیان کرد: «بخش بین الملل جشنواره فیلم مقاومت بسیار مهم بوده و تأثیرگذاری خاصی برای منطقه  دارد.»

 مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس تغییر جغرافیای زمانی برگزاری جشنواره فیلم مقاومت را مثبت ارزیابی کرد و با بیان اینکه این جشنواره الآن در مناسبت خاص خودش و نزدیکی به سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر عزیز برگزار می‌شود، تصریح کرد: « این اقدام اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد.»

حسینی یکی از اتفاقات مثبت در هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت را نگاه ویژه به نسل جدید(دانش آموزان، نوجوانان و جوانان برشمرد و اضافه کرد: «این اقدام مورد توجه بنیاد ملی نخبگان است و برگزیدگان نسل روایت زیر ۳۰ سال به عنوان اعضاء پیوسته بنیاد ملی نخبگان معرفی خواهد شد و این امتیاز بسیار شایسته مورد توجه جدی باید قرار بگیرد.»

 مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بر ساختار درست برگزاری کارگاه‌ها در جریان برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت تأکید کرد و افزود: «خوشبختانه این کارگاه‌ها با ساختار درست و مطلوب در حال برگزاری است.»

حسینی در نگاهی به نقش پرشور دانش آموزان در بخش «نسل روایت»، با اشاره به اینکه حوزه‌های نو با نشاط دانش آموزی در حال شکل گیری است، اضافه کرد: «این حضور بسیار جذاب است.»

 مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ادامه داد: «به طور مثال در بخش هوش مصنوعی، دانش آموزان و دانشجویان ما گرمابخش این حوزه بودند و حضوری جدی داشتند.»

حسینی با تأکید بر اینکه باید نگاه ویژه به این قشر تأثیرگذار برای ترسیم آینده‌ای روشن در سینمای مقاومت داشت و از این ظرفیت مهم و طلایی حمایت کرد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار