معاون پرورشی دبیرستان حضرت معصومه(س):
خونی که در راه حق ریخته شود هرگز هدر نمیرود
کرج (پانا)- معاون پرورشی دبیرستان هیأتامنایی حضرتمعصومه(س) ناحیه چهار کرج گفت:حاج قاسم ایران را حرم اطلاق میکرد زیرا خونی که در راه حق ریخته شود هرگز هدر نمیرود.
![خونی که در راه حق ریخته شود هرگز هدر نمیرود](https://cdn.pana.ir/thumbnail/TDiQ0ulIY4EH/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHVY9IpISMjoEsAIKXaKdntA,,/IMG_20250103_153340_145.jpg)
سمانه شیری درگفتوگو با پانا عنوان کرد:« اگر بخواهیم شخصیت حاج قاسم، سردار دلها را در یک جمله بگنجانیم اشاره میکنیم و به فرمایشهای مقام معظم رهبری که در مراسم سالگرد ایشان فرمودند: راهبرد همیشگی سردار سلیمانی احیای مقاومت بود.»
وی افزود: «حاج قاسم ایران را حرم اطلاق میکرد و خونی که در راه حق ریخته شود هرگز هدر نمیرود.»
شیری اضافه کرد: «لذا این جملات مقام معظم رهبری بیانگر شخصیت بسیار بسیار برجسته ایشان در جهت تداوم مقاومت و ایثار در کشورهای اسلامی از جمله سوریه، لبنان، فلسطین و یمن بوده است.»
معاون پرورش دبیرستان حضرت معصومه در پایان گفت:« درود میفرستیم بر روح تمامی شهیدان ِ در راه اسلام مخصوصاً سردار سپهبد، سردار دلها حاج قاسم سلیمانی که با شهادت خود برای همیشه در دل مردم زنده میباشد.»
ارسال دیدگاه