آگیره برای دومین بار متهم به تبانی شد

خبرگزاری پانا: سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ژاپن به دست داشتن در تعیین نتیجه یک بازی دیگر در لالیگای اسپانیا متهم شد.

کد مطلب: ۳۱۷۹۰۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، روزنامه مارکا نوشت، خاویر آگیره سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ژاپن که پیش از این به تبانی در دیدار رئال ساراگوسا و لوانته در فصل ۱۱-۲۰۱۰ متهم شده بود متهم به تبانی و تعیین نتیجه بازی در دیدار اسپانیول و اوساسونا در فصل ۱۴-۲۰۱۳ هم است.
پس از ناکامی تیم ملی ژاپن در جام ملت‌های ۲۰۱۵ آسیا و رو شدن پرونده تبانی خاویر آگیره در فوتبال اسپانیا مسئولان اتحادیه فوتبال ژاپن برای اینکه هیچ‌گونه خدشه‌ای به تیم ملی کشورشان در راه رسیدن به مرحله پایانی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه وارد نشود، تصمیم به کنار گذاشتن سرمربی مکزیکی خود گرفتند.
چندی پیش دادگاهی در شهر والنسیای اسپانیا، پرونده اتهامات نسبت داده شده به خاویر آگیره بابت دست داشتن در تبانی تعیین نتیجه بازی رئال ساراگوسا و لوانته در فصل ۱۱-۲۰۱۰ را به جریان انداخت و بیم ژاپنی‌ها از اینکه مربی تیم ملی‌شان مجرم شناخته و از فعالیت در عرصه مربیگری محروم شود، آنها را به قطع همکاری با این مربی وادار کرد.
آگیره ۵۶ ساله در ماه آگوست ۲۰۱۴ به سمت سرمربیگری ژاپن منصوب شد ولی سامورایی آبی در جام ملت‌های ۲۰۱۵ آسیا عملکرد خوبی نداشت و در مرحله یک‌چهارم نهایی در ضربات پنالتی مغلوب امارات شد و از رسیدن به جمع ۴ تیم برتر بازماند تا ناکامی بزرگی در کارنامه این مربی مکزیکی و البته ژاپنی‌ها به ثبت برسد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار