جشن تکلیف پسران دبیرستان علی ابن ابی‌طالب(ع) ناحیه ۴؛ تجلی عشق و ایمان در دل ۳۲۰ دانش‌آموز

تبریز (پانا) - جشن تکلیف دانش‌آموزان پایه هشتم دبیرستان پسرانه دوره اول علی بن ابیطالب در مسجد خاتم الانبیا (ع) زعفرانیه برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۰۳۴
لینک کوتاه کپی شد
جشن تکلیف پسران دبیرستان علی ابن ابی‌طالب(ع) ناحیه ۴؛ تجلی عشق و ایمان در دل ۳۲۰ دانش‌آموز

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه ۴ تبریز؛ جشن تکلیف ۳۲۰ دانش‌آموز پسر دبیرستان علی بن ابی‌طالب (ع) با هدف بزرگداشت ورود دانش‌آموزان به سن تکلیف و آشنایی آن‌ها با مسئولیت‌های دینی و اجتماعی خود برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و سپس مدیر دبیرستان، در سخنانی به اهمیت این مرحله از زندگی دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: جشن تکلیف نمادی از ورود به دنیای جدیدی است که در آن هر یک از شما باید با مسئولیت‌های خود آشنا شوید و در مسیر درست قدم بردارید.

در ادامه، برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای سرودهای مذهبی، نمایش‌های فرهنگی و مسابقات مختلف برای دانش‌آموزان برگزار شد که با استقبال گرم آن‌ها مواجه شد.

همچنین، در این مراسم به هر یک از دانش‌آموزان هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

در پایان، مراسم با دعا و آرزوی موفقیت برای دانش‌آموزان به پایان رسید و همه حاضرین با احساس خوشحالی و امید به آینده، این روز را به یادگار گذاشتند.

در این مراسم علاوه بر اهدای بسته های فرهنگی از سوی مدرسه به دانش‌آموزان، در یک عمل ابتکاری و به رسم یاد بود لوحی منقش به عکس دانش‌آموزان مکلف، به آنان اهدا شد تا خاطره ماندگاری از این جشن معنوی رقم بخورد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار