 |
|
|
|
|
يک منبع آگاه در گفت و گو با پانا خبر داد: کناره گيري کروبي به نفع مير حسين موسوي خبرگزاري پانا: مهدي کروبي به نفع مير حسين موسوي در انتخابات رياست جمهوري کناره گيري مي کند. |  |
|
يک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار سياسي پانا با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت:سيد محمد خاتمي در ديدار با کروبي ، وي را متقاعد ساخته است که نظر سنجي ها نشان از آن داشته که احتمال راي آوري مير حسين موسوي در انتخابات بيش از هر اصلاح طلب ديگري بوده و همين مساله نيز منجر به کناره گيري خود خاتمي شده است.
اين منبع مطلع در ادامه افزود: خاتمي به کروبي قول داده است که در صورت رييس جمهور شدن مير حسين موسوي از نيروهاي کروبي در چينش کابينه استفاده نمايد.
بنا به اظهارات اين منبع مطلع اصلاح طلب ، مهدي کروبي در اين جلسه اظهار داشت: به دليل آن که چندين بار به صراحت اعلام کرده ام که به هيچ عنوان از انتخابات کناره گيري نخواهم کرد ، تا آخرين لحظات در عرصه انتخابات حضور دارم البته در نهايت براي يکپارچه شدن دوباره جبهه اصلاحات، اعلام کناره گيري به نفع مير حسين موسوي خواهم داشت.
منبع آگاه اصلاح طلب تصريح کرد که مهدي کروبي از خاتمي قول گرفته است که هر چه سريعتر جلسه اي را با حضور مير حسين موسوي براي تعيين وضعيت پس از انتخابات برگزار نمايد.
انتهاي پيام/ |
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|