حاجی‌میرزایی: در برخورد با تخلفات در مجموعه تعلیم و تربیت کاملا جدی هستیم

حضور واقعی و عمیق در تمامی لحظات و دوری از شتابزدگی در تحلیل و بررسی و تصمیم گیری در کنار اهمیت دادن به مشورت کردن یکی از مهمترین وظایف مدیران حراست است

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در همایش تخصصی مدیران و روسای حراست ادارات کل آموزش و پرورش، معاونت‌ها و سازمان‌ها و مراکز تابعه این بخش که صبح امروز در مشهد برگزار شد تاکید کرد اگر مشکلی وجود دارد نباید آن را به کل مجموعه آموزش و پرورش منتسب کرده و اعتماد عمومی را به این بخش کاهش دهیم.

کد مطلب: ۹۸۷۸۹۰
لینک کوتاه کپی شد
حاجی‌میرزایی: در برخورد با تخلفات در مجموعه تعلیم و تربیت کاملا جدی هستیم

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، محسن حاجی میرزایی گفت: مجموعه حراست از بخش‌های مهم و تاثیرگذار در نظام تعلیم و تربیت است که در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های این حوزه نقشی بی‌بدیل دارد.

او با بیان این که مجموعه وزارت آموزش و پرورش با هدف تربیت نسل فردای ایران جهت مشارکت در سازندگی و پیشرفت و حفاظت از ارزش‌ها و اصول دینی و ملی و زندگی عزتمندانه فعالیت می‌کند، این ماموریت را بسیار مهم و حیاتی دانست و گفت: باید خدای بزرگ را شاکر باشیم که توفیق خدمت در این نهاد فرهنگی و ارزشمند را به ما عطا کرده است و در کنار این شکرگذاری باید پاسخگوی این نعمت که در اختیار ما گذاشته شده نیز باشیم.

وزیر آموزش و پرورش اهمیت هر بخش در یک سازمان را مهم دانست و ادامه داد: همه ارکان نظام تعلیم و تربیت در کنار هم ارزش پیدا کرده و می‌توانند مسیر موفقیت را طی‌ کنند و بر همین اساس اعتقاد داریم تمامی حوزه‌ها به یک اندازه برای ما اهمیت دارند و تمام ما باید به سمت توفیق در دستیابی به اهداف ماموریت اصلی‌مان در مجموعه وزارت آموزش و پرورش در کنار هم گام برداریم.

حاجی‌میرزایی تقوا و تسلط بر خود، داوری کردن و کلام را یکی از مهمترین خصیصه‌هایی دانست که باید مدنظر فعالان عرصه حراست باشد و در همین زمینه افزود: در جایگاه حراست باید چیرگی و تسلط هیجانی یکی از اولویت‌های رفتاری باشد چرا که مدیران و دست اندرکاران این بخش در شرایط گوناگون با وضعیت‌ها و دشواری‌های متعددی روبرو می‌شوند که باید آن‌ها را مدیریت کنند.

او حساسیت داشتن در زمینه برخورد و رفتار با مجموعه سازمان را در حوزه فعالیت حراست بسیار مهم دانست و گفت: در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به ایجاد اعتماد بین ارکان مختلف جامعه نیاز داریم و در این میان نقش مجموعه حراست می‌تواند تعیین کننده و بسیار مثبت باشد.

حاجی میرزایی بااشاره به گستردگی فعالیت در مجموعه آموزش و پرورش، تعمیم مشکلات و نقایص پیش آمده به کل تلاشگران این حوزه را بی‌انصافی دانست و افزود: در برخورد با تخلفات در مجموعه تعلیم و تربیت کاملا جدی هستیم اما نباید اگر مشکلی وجود دارد آن را به کل مجموعه آموزش و پرورش منتسب کرده و اعتماد عمومی را به این بخش کاهش دهیم.

وزیر آموزش و پرورش حضور واقعی و عمیق در تمامی لحظات و دوری از شتابزدگی در تحلیل و بررسی و تصمیم گیری در کنار اهمیت دادن به مشورت کردن را یکی از مهمترین وظایف مدیران حراست دانست و گفت: باید پدیده‌های آینده را نیز درنظر بگیریم و با بررسی و رصد عوامل بیرونی، مواجهه‌ای هوشمندانه با مسائل و چالش‌ها داشته باشیم.

او ادامه داد: آموزش و پرورش یک مجموعه فرهنگی و تربیتی‌است و قطعا فعالیت در حوزه حراست این سازمان با سایر بخش‌ها متفاوت است، در این حوزه باید براساس ماموریت‌ها و ویژگی‌های وزارت آموزش و پرورش در حراست هم نگاه فرهنگی و تربیتی حکمفرما باشد.

دلقندی رییس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش نیز در ابتدای این جلسه با بیان برخی از برنامه‌های اجرا شده در حوزه حراست، اولویت‌های اجرایی و برنامه‌ای این‌بخش را تشریح کرد.

قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی هم در این گردهمایی با تاکید بر اهمیت حفظ سلامت سازمانی در دستگاه‌های تعلیم و تربیت گفت: مدیران حراست به عنوان یک مشاور امین برای مدیران تصمیم گیر در آموزش و پرورش نقش مهمی در توسعه سلامت سازمانی دارند.



ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار