تولید سالانه ۴۳ هزار تن گوشت مرغ در استان اردبیل

اردبیل (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: سالانه در استان اردبیل ۴۳ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

کد مطلب: ۹۸۷۱۱۷
لینک کوتاه کپی شد
تولید سالانه ۴۳ هزار تن گوشت مرغ در استان اردبیل

نوبخت اژدری، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: سالانه در استان اردبیل ۴۳ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود که از کشتار و عرضه و رعایت نکات بهداشتی و رعایت حقوق مصرف کنندگان در جایگاه ممتاز قرار دارد.

او بیان کرد: به طور میانگین می‌توان گفت که ماهانه در استان اردبیل ۳ هزار و ۵۸۰ تن گوشت سفید تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه سخنان خود افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه ۳۵ هزار و ۵۰۰ تن می‌باشد و مصرف ماهانه آن در استان ۲ هزار و ۹۶۴ تن می‌باشد.

اژدری تصریح کرد: از لحاظ جوجه ریزی استان اردبیل در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد به گونه‌ای که میانگین جوجه ریزی ماهانه در استان به ۲ میلیون و ۵۰ هزار قطعه می‌رسد.

او ادامه داد: در جریان سال گذشته برابر با ۲ میلیون قطعه بوده است که در جریان سال به میزان ۲۳۵ هزار قطعه جوجه یکروزه به افغانستان صادر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: استان اردبیل سالانه علاوه برتامین گوشت سفید مورد نیاز خود سالانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ نیز به دیگر استان‌های همجوار کشور صادر می‌کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار