برگزاری کلاس طبخ ماهی درزارچ

یزد(پانا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد گفت: در راستای افزایش استفاده از آبزیان به ویژه ماهی در بین خانواده‌ها کلاس طبخ ماهی با حضور ۲۰ نفر از بانوان زارچ در جهاد کشاورزی این بخش برگزار شد.

کد مطلب: ۹۷۱۷۶۰
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری کلاس طبخ ماهی درزارچ

عسکری افزود: برگزاری این کلاس آموزشی باهدف افزایش مصرف آبزیان در سبد غذایی و آشنایی بانوان با تنوع طبخ آبزیان است.

وی سرانه مصرف ماهی در استان یزد را ۹ کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این در حالیست که سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۱ کیلوگرم و در جهان ۲۲ کیلوگرم است.
در این کارگاه بانوان با طبخ ۵ غذا با ماهی شامل قلیه ماهی، سالاد ماهی، هواری ماهی، ساندویچ ماهی و سین شن ماهی آشنا شدند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار