جشنواره فرهنگی رُب ازگیل با فعالیت ۱۵۰ کارگاه  دوشاب پزی در گیلان برگزار می شود

آستارا (پانا) - اولین جشنواره فرهنگی «فرآوری رُب ازگیل» در روز پنجشنبه ۳۰ آبان در بخش لوندویل آستارا برگزار می شود.

کد مطلب: ۹۶۹۴۷۳
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره فرهنگی  رُب ازگیل با فعالیت ۱۵۰ کارگاه  دوشاب پزی در گیلان برگزار می شود

به گزارش پانا ، مدیز کل میراث فرهنگی گیلان از برگزاری اولین جشنواره فرهنگی «فرآوری رُب ازگیل» در آستارا خبر داد وگفت: اولین جشنواره فرهنگی «فرآوری رُب ازگیل» با نمایش زنده مراحل فرآوری، موسیقی سنتی، مسابقه محلی و برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در آستارا برگزار می شود.

گفت : رُب ازگیل از میوه درخت ازگیل وحشی جنگل‌های استان گیلان به‌دست می‌آید که در تهیه انواع غذاهای محلی استفاده می شود، این جشنواره ساعت ۱۵ روز پنجشنبه، ۳۰ آبان در بخش لوندویل آستارا برگزار می شود.

وی همچنین از ثبت میراث ناملموس «اربادوشاب گیلان» در فهرست آثار ملی کشور خبر داد و گفت: پرونده میراث ناملموس طرز تهیه اربادوشاب گیلان تهیه و با ارسال آن به شورای ثبت وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به زودی در فهرست آثار ملی کشور ثبت خواهد شد.

امیرانتخابی تصریح کرد: در راستای پاسداشت رسوم و سنت دیرینه مناطق مختلف گیلان، تهیه پرونده و ثبت ملی اربادوشاب که پخت آن در شهرستان های آستارا، تالش، رضوانشهر، ماسال، فومن، شفت، لاهیجان، لنگرود، رودسر و املش رواج دارد، در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ۱۵۰ کارگاه های دوشاب پزی در گیلان فعال است که با ۱۰ تن دوشاب گیری به ارزش ۵ میلیارد ریال نقش موثری بر اقتصاد مناطق روستایی دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار