طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقی

تبریز(پانا) - طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ با رتبه بندی در سه گروه در آذربایجان شرقی با هدف به حداقل رساندن میزان آنتی بیوتیک تزریقی به مرغ و ارتقاء کیفیت گوشت مرغ و نیز سایزبندی آن اجرا می شود.

کد مطلب: ۹۶۳۶۲۹
لینک کوتاه کپی شد
طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان شرقی

در این طرح تمامی مرغ هایی که برای مصرف مردم عرضه می شود در سه رتبه شامل ای پلاس(+A ) - ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم می‌توانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
از مزایای اجرای این طرح می توان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغها ، کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی ، کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصل خیزی خاک به واسطه کودی که از این مرغها حاصل می شود اشاره کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار