ظرفیت تولید فناوری جدید "کاغذ" در ایلام وجود دارد

ایلام (پانا) _ معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه روز پنجشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی و شورای برنامه ریزی استان ایلام که با حضور تیم اقتصادی اعزامی به ایلام برگزار شد، اظهار داشت: استان ایلام در حوزه های مختلف می تواند در مسیر توسعه گام بردارد که یکی از این حوزه ها تولید فناوری جدید "کاغذ" است.

کد مطلب: ۹۲۸۷۰۳
لینک کوتاه کپی شد
ظرفیت تولید فناوری جدید "کاغذ"  در ایلام  وجود دارد

سید حمید پورمحمدی افزود :با توجه به اینکه ۷۰ درصد ایلام را اراضی طبیعی تشکیل داده ،می‌تواند به محلی برای اشتغال و تولید در استان تبدیل شود و در مقوله تهیه کاغذ هم به صورت پایلوت در برخی استان‌ها کاغذ به جای چوب از سنگ و ماسه تهیه می‌شود که در استان ایلام نیز ظرفیت تولید این فناوری جدید تولید کاغذ وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: در حالی که استان ایلام دارای ظرفیت‌های کلان طبیعی، کشاورزی، نفت، گاز، پتروشیمی، گردشگری، اربعین، دریافت نزولات جوی مؤثر، مرز مهران و از همه مهمتر نیروی انسانی مستعد است اما با این وجود استان ایلام از لحاظ زیرساخت‌ها و پروژه‌های عمرانی و تولیدی اشتغال زا با مشکل و کمبود و فاصله با استان‌های برخوردار مواجه است.

وی یادآور شد: ایلام با توجه به پتانسیل‌های عظیم در زیربخش های کشاورزی می‌تواند به یکی از قطب‌های بزرگ کشاورزی در حوزه‌های زراعی، باغی، دامپروری، طیور و زنجیره‌های تولید تبدیل شود و البته نکته قابل ذکر اینکه باید زیربخش های کشاورزی استان به ویژه در حوزه زراعت، باغی و آب و خاک به سمت مکانیزاسیون و مدرنیته شدن تغییر جهت دهد.

وی در ادامه به برخی پروژه‌های استان ایلام اشاره کرد و گفت: ایجاد خط راه آهن یکی از ضروریات ایلام برای تقویت راه‌های حمل و نقل و ترابری در استان و منطقه است که به طور جدی در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

معاون سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: یکی از مهمترین پروژه‌های ارتباطی استان ایلام تکمیل پروژه ایلام - مهران است و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به تکمیل این پروژه اختصاص می‌یابد در صورتی که پیمانکاران این پروژه متعهد شوند این اعتبار برای رفع گره‌های کور این مسیر اختصاص داده شود در غیر این صورت مبلغ یادشده به مصرف پروژه دیگری در استان تخصیزان امید به زندگی در بین جوانان و به ویژه قشر زنان و دختران این استان نسبت به دیگر نقاط کشور پایین و تعداد جمعیت بیکاران در این منطقه زیاد است.

وی گفت: بیمارستان ۳۶۰ تخت خوابی ایلام برای تکمیل ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که در صورتی پیمانکار این پروژه را تا پایان سال جاری به اتمام کامل برساند این مبلغ به طور کامل به وی تخصیص می‌یابد و ۵۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ طی روزهای آینده واریز می‌شود.

پورمحمدی تکمیل طرح تونل کبیرکوه را یک اولویت ملی برشمرد و افزود: تونل کبیرکوه می‌تواند به یک شریان حیاتی و راه ارتباطی بین ایلام و لرستان از نواحی آبدانان و پل دختر تبدیل شود و همچنین بزرگراه زال - موروری - دهلران که برای تکمیل نیازمند یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که این طرح بزرگ به یک کریدور ارتباطی بین استان‌های ایلام، خوزستان و کرمانشاه تبدیل شود و البته باید برای تأمین این اعتبار بانک‌های عامل نیز ورود کنند.

ایجاد کارخانه روغن کشی کلزا، ایجاد واحد پروپیلن، ایجاد تهاتر برای شرکت پتروشیمی ایلام سیمان دهلران که از دولت طلب و به بانک بدهی دارند و تأمین اعتبار برای تکمیل پروژه مهار آب‌های مرزی ایلام و کرمانشاه از دیگر مصوبه‌های این نشست بود که محمدی پور به آن اشاره کرد.

وی در پایان از مدیران و مسئولان استان ایلام خواست برای دریافت و جذب اعتبارات بیشتر با جدیت و دانش و برنامه ریزهای مدون و برقراری ارتباطات مؤثر با مسؤولان ارشد کشور ورود کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار