آمار شیوع اختلالات جنسی در جامعه

تعیین‌کننده‌های میل جنسی دستخوش تغییرات مداوم است

تهران (پانا) - اولین جلسه از سلسله نشست‌های تخصصی "سلامت خانواده" با نگاهی به تعیین کننده‌ها و مشکلات میل جنسی از سوی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی روز سه‌شنبه ۴ تیر ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۹۲۲۷۶۰
لینک کوتاه کپی شد
آمار شیوع اختلالات جنسی در جامعه

به‌گفته ایسنا، علی آذین با نگاهی به تعیین‌کننده‌ها و مشکلات میل جنسی، اظهار کرد: در این نشست به تعیین کننده‌های میل‌جنسی و مشکلاتی که ممکن است زوجین با آن مواجه شوند پرداخته خواهد شد و از آنجا که برای تأمین سلامت‌جنسی مثل سایر حوزه‌های سلامت لازم است همزمان به ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی آن توجه شود، در این نشست نیز با دعوت از همکاران پزشک و متخصصین سلامت باروری و سلامت روان تلاش می‌شود تا تعیین کننده‌های میل‌جنسی در همه این ابعاد به بحث گذاشته شود.

دبیر علمی سلسله نشست‌های "سلامت‌جنسی" با اشاره به اهمیت برگزاری این‌گونه نشست‌های تخصصی، عنوان کرد: این برنامه‌ها به مخاطبین کمک می‌کند تا از نگاه تک‌بعدی به مشکلات جنسی فاصله گرفته و به‌ضرورت کار گروهی و چند تخصصی بیش از پیش عنایت داشته باشند. گرچه پرداختن به جزئیات ممکن است به چندین‌روز بحث و گفت‌وگو نیاز داشته باشد، ولی حتی فرصت‌های محدودی مثل این نشست نیز می‌تواند در ایجاد تغییری در بینش همکاران ارائه دهنده خدمات سلامت بسیار کمک کننده باشد.

عضو هیأت‌علمی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه تمایلات جنسی به‌طور معمول بخش جدایی‌ناپذیر زندگی فرد است که بالقوه تا پایان عمر ادامه دارد، تصریح کرد: در این مسیر، بسیاری از تعیین‌کننده‌های میل جنسی دستخوش تغییرات مداوم هستند از جمله شرایط زیست‌شناختی و هورمونی فرد، حالات و ملاحظات روان‌شناختی، محیط، نقش‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی و بالاخره آنچه در چارچوب خانواده و در تعاملات بین زوجین در جریان است.

او ادامه داد: این تغییرات می‌توانند با مشکلاتی درخصوص میل جنسی همراه باشند که بسیاری از آنها محدود و زودگذر هستند و البته گاه زندگی فردی و خانوادگی را با چالش‌های جدی مواجه می‌کنند.

این متخصص پزشکی اجتماعی با اشاره به آمار شیوع اختلالات جنسی در جامعه، عنوان کرد: اگرچه در خصوص شیوع اختلالات میل جنسی کمابیش آمارهایی در کشور در اختیار است و مثلاً درخصوص زنان متأهل از ۳۰ درصد شروع می‌شود، ولی ابعاد "مشکلات میل جنسی" و نه الزاماً بیماری‌ها، به‌مراتب وسیع‌تر است که به این ترتیب با توجه به جمعیت کشور می‌توان تخمینی از اهمیت موضوع به‌دست آورد.

عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی در خاتمه عنوان کرد: گرچه نه در آموزش متخصصین و نه در ارائه خدمات مشاوره و درمان هنوز توجه چندانی از سوی مسئولین نظام سلامت به موضوع سلامت جنسی نمی‌شود، ولی امیدواریم با همت همکاران در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، بتوانیم با برگزاری مجموعه‌ای از نشست‌ها، ضمن روشن کردن ابعاد موضوع، حمایت متولیان سلامت در کشور را نیز جلب کنیم.

اولین جلسه از سلسله نشست‌های تخصصی سلامت جنسی چهارم تیر ماه در محل پژوهشکده غدد درون‌ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند با شماره‌های ۲۲۴۳۹۸۷۲ و ۰۹۰۲۲۴۳۹۸۷۲ تماس گرفته یا به وب سایت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به نشانی http://jdsbm.ir مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار