طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی

شیراز (پانا) - مدیر کل دامپزشکی استان فارس ازآغاز و تشدید طرح نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی با ۳۳ گروه ثابت و سیار در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

کد مطلب: ۹۱۳۵۴۷
لینک کوتاه کپی شد
طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یعقوب مهندس گفت: در ماه مبارک رمضان نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی، توسط اداره‌های دامپزشکی شهرستان‌ها تشدید می‌شود.

او بیان کرد: ۳۳ اکیپ ثابت و سیار و با تعداد ۶۱ نفر پرسنل در طول مدت شبانه روز، بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می‌کنند.

مهندس اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ گزارش دهند.

او اظهار کرد: شهروندان محترم می‌توانند الگوی صحیح خرید انواع فرآورده خام دامی را در پرتال اداره کل دامپزشکی استان فارس به آدرس fars.ivo.ir مشاهده کنند.

مدیر کل دامپزشکی فارس تصریح کرد: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه رمضان سال گذشته بیش از ۱۳ هزار کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار