مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش؛

در گام دوم انقلاب، برای تحقق شعار سال 98 رونق تولید در هنرستان‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم

تهران (پانا) - مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش از افزایش آمار هنرجویان در سال تحصیلی جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از 930 هزار هنرجو در 7 هزار و 100 هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش و در بیش از 200 رشته مهارتی مشغول به تحصیل هستند.

کد مطلب: ۹۰۶۲۹۶
لینک کوتاه کپی شد
در گام دوم انقلاب، برای تحقق شعار سال 98 رونق تولید در هنرستان‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، مصطفی آذرکیش در مصاحبه با خبرنگار این مرکز با اشاره به تأکید سند تحول بر توسعه و تقویت مهارت‌ها اظهارکرد: در راستای اجرای برنامه‌های گام دوم انقلاب نمایشگاهی از دست سازه‌های هنر آموزان در ساختمان مرکزی وزارت آموزش‌وپرورش بر پا کردیم، لذا در این نمایشگاه آثار ارزشمندی از دانش آموزان ارائه شد که نتیجه اجرای برنامه‌های مهارت‌آموزی است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه و تقویت آموزش‌های مهارتی و همچنین تأکید رئیس‌جمهور و برنامه‌های ارائه‌شده وزیرآموزش‌وپرورش به مجلس در این راستا، تصریح کرد: آموزش‌های مهارتی بیش‌ازپیش در دستور کار قرار دارد و دانش آموزان نیز به‌جای اینکه در کلاس‌های کنکور شرکت کنند و صرفاً به حفظیات بپردازند آمدند و در رشته‌های موردعلاقه خود به خلاقیت و تولید پرداختند و نمونه‌هایی از این تولیدات را در این نمایشگاه ارائه کردیم.

آذر کیش ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال 98 که توسط مقام معظم رهبری به نام سال رونق تولید نامیده شد، با برنامه‌هایی که برای هنرستان‌ها در دستور کارداریم، مطمئناً در سال آینده شاهد رونق تولید و تقویت فرهنگ کارآفرینی خواهیم بود.

وی از افزایش آمار هنرجویان در سال تحصیلی جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از 930 هزار هنرجو در 7 هزار و 100 هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش و در بیش از 200 رشته مهارتی مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش با اشاره به تدوین برنامه‌های سال 98 با محوریت سند تحول خاطرنشان کرد: در اسناد بالادستی ازجمله برنامه ششم توسعه و سند تحول بنیادین بر مهارت‌آموزی به کلیه دانش آموزان تأکید شده است به‌طوری‌که در برنامه ششم توسعه تأکید شده در پایان این برنامه 50 درصد دانش آموزان مهارت‌ها را آموزش ببینند، در سند تحول بنیادین نیز برنامه‌ها بر اساس راهکارهای 5-5 و 5-6 موجود در زیر نظام‌ها تنظیم‌شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار