رئیس سازمان نوسازی مدارس: سال آینده هیچ پروژه نیمه‌تمام غیرفعال خیّرساز وجود نخواهد داشت

تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خبر داد بخش عمده‌ای از پروژه‌های نیمه‌تمام خیّرین در سال جاری ساماندهی شدند و سال آینده نیز هیچ پروژه نیمه‌تمام غیرفعال در سطح کشور وجود نخواهد داشت.

کد مطلب: ۹۰۱۱۴۱
لینک کوتاه کپی شد
رئیس سازمان نوسازی مدارس: سال آینده هیچ پروژه نیمه‌تمام غیرفعال خیّرساز   وجود نخواهد داشت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، جلسه مشترک اعضای هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور با حضور مهرالله رخشانی‌مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، محمدرضا حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز، سعید جعفری، مدیرعامل بنیاد برکت، کوروش پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان و سیدمحمدعلی افشانی شهردار سابق تهران برگزار شد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در این جلسه گزارشی از وضعیت اعتبارات این سازمان ارائه کرد و گفت: «اعتبارات سال 98 نسبت به لایحه سال 97 بیش از هفت برابر شده است. اعتبارات پروژه‌های خیّرین در سال 96 حدود 180 میلیارد تومان بود که خوشبختانه 100درصد آن تخصیص یافت. در قانون بودجه سال 97 هم عدد مصوب 450 میلیارد تومان بود که تا امروز بیش از عدد مصوب، حدود 600 میلیارد تومان در بین استان‌های مختلف کشور توزیع شده است.»

از 2هزار پروژه خیرساز نیمه‌تمام دو سال گذشته 500 پروژه باقی مانده است

مهراله رخشانی‌مهر ادامه داد: «تا سال گذشته، حدود 2 هزار پروژه خیّرساز نیمه‌تمام وجود داشت که با توزیع اعتبار سال 97 این میزان با کاهش چشمگیر به حدود 500 پروژه در سطح کشور رسید.»

او افزود: «اعتباری که برای اتمام این پروژه‌ها نیاز است حدود 600 میلیارد تومان است که خوشبختانه در بودجه سال 98 هزار میلیارد تومان به این بخش مصوب شده است که مستلزم مشارکت بیشتر خیرین نیکوکار است تا این رقم صددرصد جذب شده و برای سال 99 نیز اعمال شود.»

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش از نام‌گذاری سال آینده با عنوان «سال خیرین مدرسه‌ساز» خبر داد و گفت: «در سال جدید به حوزه مشارکت‌های مردمی و رفع مشکلات و موانع پیش روی خیرین مدرسه‌ساز اهتمام ویژه خواهیم داشت. با توزیع اعتبار سال 97، بخش عمده‌ای از پروژه‌های نیمه‌تمام خیّرین در سطح کشور ساماندهی شدند و با تخصیص اعتبار مصوب سال 98 نیز، هیچ پروژه نیمه تمام غیرفعال در سال آینده نخواهیم داشت.»

رخشانی‌مهر به نیازهای حوزه عمرانی آموزش و پرورش اشاره کرد و خواستار مشارکت هر چه بیشتر خیّرین حقیقی و به ویژه توجه بانک‌ها، مؤسسات و نهادهای خیّریه به توسعه فضاهای آموزشی شد. او افزود: «دولت به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای حوزه عمرانی آموزش و پرورش باشد.»

بنیاد برکت تاکنون 1113 مدرسه به آموزش‌وپرورش تحویل داده است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: «اگر اعتبار مصوب در قانون برنامه ششم توسعه کشور که از محل حساب ذخیره ارزی 3 میلیارد دلار برای بازسازی مدارس فرسوده در نظر گرفته شده است، تخصیص یابد، بسیاری از مشکلات فضاهای آموزشی کشور رفع می‌شود.»

در ادامه این نشست کوروش پرویزیان، رئیس بانک پارسیان نیز گفت: «بانک پارسیان یکی از سهامداران بنیاد برکت است که با افتخار اعلام می‌کند این بنیاد تا به امروز توانسته 1113 مدرسه به آموزش و پرورش تحویل داده است.»

180 مدرسه خیّرساز ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وجود دارد

سعید جعفری، مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرائی فرمان امام (ره) نیز در ادامه این جلسه گفت: «جامعه خیّرین مدرسه‌ساز کشور همواره پیشتاز بوده و به نوعی همه مجامع خیّری این نهاد را الگوی خود قرار داده‌اند. بنیاد برکت به عنوان یک نهاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) توانسته انعکاس فعالیت‌های خود را حوزه مدرسه‌سازی گسترش دهد. تا به امروز هزار و 113 مدرسه از سوی این نهاد احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است که از این تعداد 9 هزار کلاس درس در مناطق محروم روستایی و حاشیه شهرها بوده است.»

مجید قدمی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور هم در ادامه این جلسه گفت: «156هزار دانش‌آموز استثنائی در هزار و 564 مدارس ویژه در گروه‌های ناشنوا، نابینا، معلولان جسمی و حرکتی، اوتیسم و... مشغول به تحصیل هستند. 180 مدرسه خیّرساز ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه داریم که امیدواریم با کمک خیرین نیکوکار بر تعداد این مدارس افزوده شود.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار