تولید گوشت قرمز در فصل پاییز کاهش یافت

تهران (پانا) - مرکز آمار ایران گزیده نتایج فصل پائیز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های کشور را منتشر کرد.

کد مطلب: ۸۹۱۵۹۹
لینک کوتاه کپی شد
تولید گوشت قرمز در فصل پاییز کاهش یافت

به گزارش مرکز آمار ایران، بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۴۶،۶ هزار تن، ۵۵٫۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید‌شده را به خود اختصاص داده است.
گوسفند و بره با ۲۸٫۲ هزار تن، بز و بزغاله با ۷٫۶ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ۲ هزار تن، به‌ترتیب ۳۳٫۵ درصد، ۹ درصد و ۲٫۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های کشور در فصل پاییز ۱۳۹۷ جمعاً ۸۴٫۲ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان‌دهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۸ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۳ درصد، و برای شتر و بچه شتر ۴۴ درصد بوده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار