استاندار مازندران در دیدار سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آکتائو قزاقستان:

باید به خزر به عنوان یک اولویت در تجارت خارجی استان نگاه کنیم

ساری (پانا) - استاندار مازندران در دیدار سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آکتائو قزاقستان، توسعه صادرات را موجب ارزآوری و تقویت بنادر استان برشمرد و بر استفاده از فرصت بازارهای هدف باید بصورت عملیاتی تأکید کرد.

کد مطلب: ۸۹۱۵۸۷
لینک کوتاه کپی شد
باید به خزر به عنوان یک اولویت در تجارت خارجی استان نگاه کنیم

به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران احمد حسین‌زادگان در دیدار حبیب‌الله ملکوتیفر بهره‌گیری از ظرفیت های صادراتی و توسعه بازرگانی فی مابین مازندران و بازارهای هدف را در جهت ارزآوری و شکوفایی اقتصادی موثر برشمرد و تأکید کرد: با توجه به شرایط امروز باید به خزر به عنوان یک اولویت در تجارت خارجی استان نگاه کنیم.

استاندار مازندران با تاکید بر این که از فرصت بازارهای هدف باید بصورت عملیاتی استفاده شود و فعالان این عرصه در عمل پای کار بیایند، افزود: توسعه صادرات موجب ارز آوری و تقویت بنادر استان می شود و اقتصاد استان را تحرک می بخشد.

حسین زادگان، با اشاره به این که باید تجار دارای توان و تجربه کافی در رشته های مختلف شناسایی و فرآیند، مکانیسم و برنامه زمان بندی ارتباط با بازارهای هدف را تعریف کنیم، تصریح کرد: دولت نیز با تسهیل گری باید زمینه توسعه تجارت و صادرات را فراهم نماید.

مقام عالی دولت در مازندران بر راه اندازی خط پروازی مازندران و آکتائو تاکید کرد و گفت: نزدیکی به تهران یک مزیت برای ماست و در تلاشیم تا موضوع ارتباط جاده ای بندر امیرآباد به فلات مرکزی را نیز تحقق ببخشیم.

او با اشاره به این که صادرات محصولات ساختمانی تولیدی مازندران به کشورهای cis و بازارهای هدف باید تقویت شود، تصریح نمود: محصولات لبنی ظرفیت والایی برای صادرات به شمار می رود و باید جدی تر در دستور کار قرار گیرد.

استاندار هم چنین بر تنوع بخشی بر صادرات، تقویت کشتیرانی و راه اندازی کشتی رورو بین مازندران و آکتائو تاکید کرد و یادآور شد: توریسم سلامت از ظرفیت های مطلوب ماست و 15 کلینک و مکان گردشگری برای پوشش این بخش انتخاب شده است و بطور کلی گردشگری به عنوان یک ظرفیت باید در مناسبات فی مابین استان مازندران و آکتائو بطور جدی لحاظ شود.

حبیب الله ملکوتی‌فر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آکتائو قزاقستان نیز در این دیدار با اشاره به این که بندر امیرآباد و آکتائو می تواند فصل مشترک همکاری های فی مابین باشد، عنوان کرد: آکتائو می تواند به عنوان هاب برای اتصال به اورآسیا نقش ایفا نماید.

او با بیان این که در حال حاضر بیشترین ارتباط را با بندر امیرآباد داریم، اظهار داشت: حضور مازندران با توجه به تحریم ها در آکتائو بسیار مزیت دارد و لازم است خط پروازی مازندران و آکتائو نیز راه اندازی شود.

در این جلسه که حسن خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و امیری، سرپرست نمایندگی وزارت خارجه در ساری نیز حضور داشتند به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار