جانشین فرمانده ناجا: ایران، 200 هزار سارق حرفه‌ای دارد

تهران (پانا) - جانشین فرمانده ناجا با اشاره به وجود 200 هزار سارق حرفه‌ای در کشور گفت بیش از 65 درصد سرقت‌ها از سوی این سارقان حرفه‌ای و دارای پرونده انجام می‌شود.

کد مطلب: ۸۸۶۶۸۸
لینک کوتاه کپی شد
جانشین فرمانده ناجا: ایران، 200 هزار سارق حرفه‌ای دارد

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار ایوب سلیمانی در حاشیه همایش معاون و روسای اداره‌های مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان‌های سراسر کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایجاد و تأمین نظم، امنیت و آرامش مردم و جامعه وظیفه اصلی پلیس است، افزود: موضوع سرقت بیشترین تأثیر در امنیت و آرامش مردم دارد، بیش از 20 درصد از احساس ناامنی ناشی از وقوع سرقت است.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: طی سال‌های اخیر تا نیمه دوم سال گذشته، سرقت‌ها روند کاهشی داشته ولی از نیمه دوم سال گذشته بنا به دلایل محیطی و ... با روند افزایشی سرقت‌ها مواجه هستیم.

این مقام عالی انتظامی بیان کرد: به دلیل تشدید برخی امور که در مدیریت و کنترل ما نیست مانند مشکلات اقتصادی، بیکاری، عدم مدیریت معتادان متجاهر در جامعه و پیش‌بینی نکردن مکان‌های مناسب برای نگهداری آنها تا درمان و ... با روند افزایشی سرقت‌ها مواجه هستیم.

سردار سلیمانی اضافه کرد: البته درباره جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر باید بگویم براساس تمهیدات پیش‌بینی شده، مکان‌هایی برای نگهداری این گروه از افراد تا درمان پیش‌بینی شده و تا پیش از پایان امسال همه معتادان متجاهر در تهران جمع‌آوری و ساماندهی می‌شوند.

وی با اشاره به تدوین طرح اقدام برای مبارزه قاطع با توسعه سرقت در ابعاد مختلف، عنوان کرد: طرح اولیه تدوین شده و مراحل اولیه آن را شروع به پیاده‌سازی کرده‌ایم، در این جلسه نیز در رابطه با روش‌های جدید، ابزارهای جدید، تقویت حوزه اشراف اطلاعاتی و ... که به نوعی با این طرح مرتبط است، صحبت و گفت‌وگو کردیم.

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه جغرافیای سرقت در مبارزه با این جرم مهم است، گفت: بیش از 70 درصد سرقت‌ها در 10 استان و مرکز آن صورت می‌گیرد که استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، اصفهان، کرمان و ... از استان‌های صدرنشین در وقوع سرقت هستند.

این مقام عالی انتظامی با اشاره به وجود 200 هزار سارق حرفه‌ای در کشور، مطرح کرد: بیش از 65 درصد سرقت‌ها از سوی این سارقان حرفه‌ای و دارای پرونده انجام می‌شود. امسال بنا به دلایل محیطی سارقان «بار اولی» در حال افزایش هستند.

وی با اشاره به عناصر پنجگانه مربوطه به وقوع سرقت، عنوان کرد: سارق، جغرافیای سرقت، موضوع سرقت، مالخرها و کارکنان پلیس در حوزه مبارزه با سرقت، جزء این عناصر پنجگانه هستند که در نظر داریم بر روی حرفه‌ای گرایی کارکنان، ارتقاء دانش و مهارت مبارزه با سرقت آنان تمرکز کنیم.

سردار سلیمانی شناسایی و برخورد جدی با مالخران نیز از اولویت‌های اساسی پلیس آگاهی برشمرد و گفت: بیش از 65 درصد از پرونده‌های سرقت کشف می‌شود، این در حالی است که در پرونده‌های مربوط به سرقت خودرو، این میزان از کشفیات 97 درصد است.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: 85 درصد از سرقت‌ها در ماه اول پس از وقوع سرقت کشف می‌شود.

سردار سلیمانی، استرداد اموال به مالباخته را یکی از اولویت‌های اساسی پلیس عنوان و بیان کرد: در این راستا سامانه نمایشگاه مجازی اموال مسروقه مکشوفه راه‌اندازی و ایجاد شده است؛ این سامانه سال گذشته در مرحله اول به صورت پایلوت در تهران اجرایی و دنبال شد و از امروز در سراسر کشور در دسترس خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار