تشکیل کارگروه نظارت بر پایگاه تغذیه سالم در مدارس 

اهواز (پانا) - رئیس اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش خوزستان از تشکیل کارگروه نظارت بر کیفیت عرضه مواد غذایی سالم در بوفه ها خبر داد.

کد مطلب: ۸۷۰۰۰۷
لینک کوتاه کپی شد
تشکیل کارگروه نظارت بر پایگاه تغذیه سالم در مدارس 

علی بنیادی ضمن اعلام این خبر گفت : در کارگروهی که با حضور معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش وپرورش ؛ ونمایندگان واحد بهبود تغذیه وواحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اهواز ونماینده سازمان دانش آموزی وکارشناس مسئولان سلامت نواحی 1و2و3 با محوریت نظارت بر کیفیت عرضه مواد غذایی وخوراکی سالم در بوفه ها تشکیل شد خاطر نشان کرد : به منظور ارتقای شاخص سلامت تغذیه ای دانش آموزان در مدارس وتوجه به این امر مهم با توجه به شیوع بیماری های غیر واگیر ( دیابت ؛ سرطان ؛ فشارخون ؛ سکته های قلبی ومغزی و...) و سعی در تغییر الگوی مصرف وسبد تغذیه خانواده وگرایش به سبک زندگی سالم واصول تغذیه ای مفید وترویج این فرهنگ سازی از طریق دانش آموزان وسفیران سلامت ومراقبین سلامت مدارس امید هست که به نحو احسن انجام گیرد .
وی در ادامه افزود : در محل پایگاه تغذیه سالم صرفا اقلام مجاز وسالم عرضه شود ومدیران مدارس دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم را در اختیار متصدیان بوفه قرار دهند وکلیه متصدیان بوفه یا اشخاصی که به نحوی در امر تهیه وتوزیع و فروش مواد غذایی در پایگاه تغذیه سالم مدارس انجام وظیفه می کنند موظفند کارت صحت سلامت معتبر صادره از مراکز بهداشتی در محل کار خود داشته باشند .وهمچنین ملبس به روپوش سفید بوده وملزم به رعایت بهداشت فردی و نظافت روزانه محیط پایگاه تغذیه نیز می باشند .

رئیس اداره سلامت وتندرستی در پایان اظهار داشت : نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل بر عهده کارگروه بهداشت که متشکل از کارشناسان سلامت آموزش وپرورش ؛ واحد بهبود تغذیه وواحد بهداشت محیط وسازمان دانش آموزی است می باشد .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار