تهران میزبان دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی کشور

تهران (پانا) - جشنواره طبخ غذاهای دریایی به همت مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و همکاری سازمان شیلات ایران روز شنبه ۱۴مهر و هم‌زمان با سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهی گیری و صنایع وابسته در سالن 21 محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۸۵۷۰۰۰
لینک کوتاه کپی شد
تهران میزبان دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی کشور

به گزارش ستاد خبری و اطلاع‌رسانی دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور، غلامرضا رضائیان، دبیر برگزاری دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور گفت: این جشنواره با حضور جمعی از مقام‌های بلند پایه استان، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، مدیران سازمان جهادکشاورزی استان تهران و سازمان شیلات برگزار خواهد شد.

وی گفت:در دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور بیش از یکصد نوع غذای دریایی طبخ شده در مسابقه جشنواره ارائه خواهد شد.

رضائیان اضافه کرد:در بخش مسابقه این جشنواره، غذاهای آماده شده توسط داوران مطرح و سرشناس بین‌المللی ارزیابی شده است و غذاهای شرکت داده‌شده در مسابقه از نظر طعم و مزه، ارزش غذایی، خلاقیت و نوآوری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که در پایان به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره با هدف اشاعه فرهنگ مصرف آبزی و ارتقای سرانه مصرف غذاهای دریایی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در جامعه ما مسئله سلامت تحت تأثیر وقایع گوناگون به ویژه مصرف فست‌فودها و غذاهای بیرون قرار گرفته است، بنابراین باید تلاش کنیم سرانه مصرف غذاهای دریایی در بین خانواده ها افزایش یابد.

رضائیان با اشاره به فواید غذاهای دریایی، اهمیت گنجاندن آن در سبد غذایی و اهمیت مصرف آبزیان توسط بچه ها گفت: حتی اگر پدر یا مادر، مصرف‌کننده آبزیان نیستند به دلیل ارزش غذایی نباید آن را از برنامه بچه هایشان، حذف و ذائقه آنها را عوض کنند.

وی خاطرنشان کرد: پیشگیری از بیماری‌های فشار خون، کاهش بیماریی های قلبی و عروقی، رشد و سلامت سیستم عصبی جنین، پیشگیری از بیماری آلزایمر و غیره بخشی از مزایای استفاده از آبزیان است و توصیه شده برای بهره مندی از این فواید، حداقل دو بار در هفته مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار قرار گیرد.

دبیر برگزاری دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور افزود: شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه دائمی جشنواره به آدرس خیابان شریعتی، خیابان قبا، کوچه خوشک، پلاک ۱۴، واحد ۳ مراجعه و یا با شماره تلفن ۹- ۲۲۸۹۳۰۰۸ تماس بگیرند.

سرآشپزان مطرح کشور در تهران گردهم می‌آیند تا با حضور در دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور با یکدیگر به رقابت بپردازند، جشنواره‌ای که با هدف فرهنگ‌سازی و ارتقاء مصرف آبزیان به‌ عنوان یک غذای سالم و آشنایی با طبخ غذاهای متنوع تهیه شده با آبزیان، برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار