معاون آموزشی وزیر علوم خبر داد:

تحصیل دانشجویان ۸۵ کشور دنیا در دانشگاه‌های ایران

تهران (پانا) - معاون آموزشی وزیر علوم می‌گوید دانشگاه‌های ایران هم‌اکنون پذیرای دانشجویان ۸۵ کشور دنیا در مقاطع مختلف تحصیلی هستند.

کد مطلب: ۸۳۸۱۷۴
لینک کوتاه کپی شد
تحصیل دانشجویان ۸۵ کشور دنیا در دانشگاه‌های ایران

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، مجتبی شریعتی نیاسر با بیان اینکه بیش از ۵۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند، اظهار کرد: این تعداد دانشجو از ۸۵ کشور دنیا در ایران تحصیل می‌کنند که به لحاظ تنوع کشورها، ایران وضعیت مطلوبی دارد. از نظر کیفیت دانشجویان خارجی، ایران وضعیت خوبی دارد اما از نظر کمیت این تعداد باید افزایش یابد.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: در برنامه ششم توسعه جمعیت دانشجویان خارجی در ایران باید به چهار برابر وضعیت کنونی افزایش یابد هرچند با توجه به تحریم‌های ظالمانه نظام استکباری، رسیدن به این عدد مشکل است، اما تلاش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر این استوار است که با دیپلماسی قوی، بتوان این میزان دانشجوی خارجی را جذب کرد.

معاون آموزشی وزیر علوم تصریح کرد: طرح ارتقای تراز دانشگاه‌های مستعد به دانشگاه‌های بین‌المللی در این وزارتخانه دنبال می‌شود.

به گفته وی، یکی دیگر از طرح‌های این وزارتخانه در حوزه اقتصاد مقاومتی مربوط به ارتقای جهانی تراز دانشگاه‌های مستعد کشور است که یکی از مولفه‌ها برای رسیدن به این تراز و بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها برای جذب دانشجویان خارجی است.

شریعتی نیاسر درخصوص طرح‌های این وزارتخانه در حوزه آموزش خاطرنشان کرد: یکی از این طرح‌ها، طرح آمایش آموزش عالی کشور است که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد.

به گفته وی، طرح اصلاح تبصره سهمیه رزمندگان و ایثارگران درخصوص تحصیل مطلوب‌تر فرزندان آنان از سوی وزارتخانه دنبال می‌شود.

معاون آموزشی وزیر علوم، افزود: طرح حذف کنکور از نظام آموزشی کشور نیز که مصوبه سال ۱۳۸۶ مجلس شورای اسلامی است، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری می‌شود.

شریعتی نیاسر گفت: زمینه‌های حذف کنکور از نظام آموزشی کم کم محقق خواهد شد و امروز شرایطی به وجود آمده که می‌توان زمینه آرام بخشی را برای ورود نسل جوان به دانشگاه‌ها فراهم کرد. وزارت علوم امسال را به عنوان سال مهارت‌افزایی و ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانشجویان اعلام کرده و چهار طرح بزرگ نیز در این زمینه نهایی شده است که به زودی به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ می‌شود.

وی گفت: بر این اساس دانشگاه‌ها زمینه‌ای را فراهم می‌کنند تا دانشجویان با مهارت‌های جدی وارد بازار کار شوند، زیرا بخشی از عوامل موثر در بیکاری ضعف مهارتی نسل جوان است.

اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به ریاست دکتر محمدرضا عارف، و معاونان آموزشی و حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سفری دو روزه وضعیت علمی و تحقیقاتی و تربیتی استان چهارمحال و بختیاری را بررسی می‌کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار