21 هزار تن گوشت در آذربایجان غربی تولید شد

ارومیه (پانا)- مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به فعالیت 28 کشتارگاه دام و طیور در استان گفت: 21 هزار تن گوشت قرمز و سفید با نظارت دامپزشکی استان امسال در کشتارگاه ها تحت نظارت بازرسان بهداشتی و شرعی تولید شده است.

کد مطلب: ۸۳۵۵۸۰
لینک کوتاه کپی شد
21 هزار تن گوشت در آذربایجان غربی تولید شد

کامیار داهیم مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی افزود: از ابتدای امسال 9 میلیون قطعه انواع طیور در کشتارگاه ها ذبح و 18 هزار و 600 تن گوشت مرغ تولید شده است.

وی بیان کرد: از کل طیور کشتار شده 71 هزار و 411 قطعه طیور غیر قابل مصرف تشخیص و توسط بازرسان بهداشتی این اداره کل ضبط و معدوم شده است.

مدیرکل دامپژشکی آذربایجان غربی اضافه کرد: 27 هزار و 801 راس دام سبک و سنگین نیز با نظارت ناظران بهداشتی اداره کل در استان ذبح و 2 هزار و 763 تن گوشت قرمز تولید شده است.

داهیم گفت: امسال 21 هزار و 796 مورد بازرسی از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان و 226 مورد نمونه برداری از این فرآورده‌ها انجام شد.

وی ادامه داد: در حین بازدیدها 36 هزار و 642 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج و 48 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.

داهیم افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی موضوع را اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم انجام شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار