تست فشار خون بیش از ۱۰۰ هزار مسافر نوروزی توسط جوانان هلال احمری

تهران (پانا) - رئیس سازمان جوانان هلال احمر از برپایی ۴۹۲ ایستگاه سلامت در مبادی ورودی و خروجی شهر ها خبر داد و گفت بیش از ۱۰۰ هزار مسافر نوروزی تا کنون فشار خون‌شان اندازه‌گیری شد.

کد مطلب: ۸۰۹۲۹۹
لینک کوتاه کپی شد
تست فشار خون بیش از ۱۰۰ هزار مسافر نوروزی توسط جوانان هلال احمری

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر، مسعود حبیبی با بیان این که ارایه خدمات بهداشتی از رویکردهای سازمان جوانان هلال احمر است، گفت: بیش از ۱۰۰ هزار نفر با مراجعه به ایستگاه‌های سلامت هلال احمر فشار خون‌شان را اندازه‌گیری کردند.

حبیبی تعداد بهره‌مندان از خدمات پایگاه سلامت را ۲۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: تا کنون ۶۰ هزار نفر به خیمه‌های نماز و ۱۲۰ هزار نفر از خدمات فضای دوستدار کودک بهره‌مند شدند.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر تعداد جوانان داوطلب مشارکت کننده در طرح ۱۸ هزار نفر روز اعلام کرد و افزود: این طرح با هدف حساس‌سازی افراد نسبت به سلامت در سفر به ویژه در مسیرهای پر تردد برگزار می‌شود.

وی در مورد اهمیت اندازه‌گیری فشار خون اشاره کرد و گفت: به فشار خون قاتل خاموش می‌گویند؛ چرا که اکثرا افراد مبتلا به آن هیچ علامتی ندارند، فشار خون یکی از بارزترین بیماری‌های کشنده بوده که در ظاهر بی‌خطر است و تا زمانی که اندازه‌گیری نشود اطلاعی از بالا بودن آن نبوده تا اینکه صدمات جبران ناپذیری بزند. در طول روز و عمر هر فرد میزان فشار خون متغیر است. بطوریکه در زمان فعالیت، فشار خون افزایش می‌یابد و در هنگام استراحت افت می‌کند. اما در افراد بیمار حتی در زمان استراحت نیز فشار خون از حد طبیعی بالاتر و یا پایین‌تر است.

رئیس سازمان جوانان خاطرنشان کرد: یکی از نشانه‌های اطمینان از سلامت بیماران اندازه‌گیری فشار خون است؛ فشار خون طبیعی هر انسانی باید ۸۰/ ۱۲۰ باشد یا به عبارت مصطلح در جامعه فشار بزرگ یا سیستولی ۱۲۰ میلی متر جیوه و فشار کوچک یا دیاستولی ۸۰ میلی متر جیوه. البته فشار خون همه افراد دقیقا ارقام گفته شده نبوده و ممکن است کمی این طرف یا آن طرف‌تر باشد. اندکی کمتر یا بیشتر بودن همیشه به معنای بیماری نیست و جزئی از فیزیولوژی بدن فرد محسوب می‌شود، اما در علم پزشکی میزانی برای پرفشاری خون وکم فشاری خون تعیین کرده‌اند.

وی افزود: پرفشاری خون امروزه یکی از بیماری‌های مزمن غیرواگیر است که خطر مرگ و میر زودرس را بالا می‌برد. افزایش فشار خون باعث افزایش مقاومت در برابر جریان خون می‌شود و این مقاومت خطر ایست قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلب و بیماری‌های مزمن کلیه را بیشتر می‌کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار