معاون بهرهبرداری اداره کل شیلات استان اردبیل خبرداد:
رتبه سوم کشوری اردبیل در سرانه مصرف ماهی و آبزیان
معاون بهرهبرداری اداره کل شیلات استان اردبیل گفت: اردبیل رتبه سوم کشوری را در سرانه مصرف ماهی و آبزیان به دست آورده است .
به گزارش پانا استان اردبیل،سیفالله تیزرو در جلسه ستاد برگزاری دومین جشنواره طبخ آبزیان در خلخال اظهار داشت: با بهرهبرداری از پروژههای آبزیپروری در حال اجرا انتظار میرود امسال میزان تولید ماهی در استان اردبیل به بیش از ۹ هزار تن افزایش یابد، در حالی که سال گذشته هشت هزار و ۵۱۰ تن ماهی در استخرها و مزارع پرورش ماهی استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده و خوشبختانه این آمار نشان دهنده افزایش تولیدات ماهی در استان است که در توسعه اقتصادی استان بسیار موثر است .
وی با اشاره به این که اردبیل رتبه سوم کشوری را در سرانه مصرف ماهی و آبزیان به دست آورده است، افزود: سرانه مصرف ماهی استان با ۱۰ کیلوگرم نسبت به میانگین مصرف کشوری یک کیلوگرم بیشتر است که این موضوع نشان از ترویج استفاده مطلوب و اضافه شدن ماهی در سبد غذایی روزانه هماستانیها را دارد که خوشبختانه با اجرای برنامههای ترویجی مصرف ماهی توانستهایم فرهنگ استفاده از مصرف و آبزیان را در بین مردم استان ترویج دهیم .
معاون بهرهبرداری اداره کل شیلات استان اردبیل گفت: برگزاری جشنوارههای طبخ آبزیان و ارائه آموزشهای لازم به مردم میتواند در ترویج مناسب این فرهنگ بسیار موثر باشد و به همین منظور دومین جشنواره طبخ آبزیان خلخال ۲۳ مرداد ماه امسال در خلخال برگزار میشود که در حال حاضر تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است .
تیزرو بیان کرد: هدف از برگزاری این گونه جشنوارهها ترویج مصرف ماهی و آبزیان در بین مردم استان با هدف پیشگیری از ابتلای افراد به بیماریهای قلبی و عروقی و تامین پروتئین بدن از ماهی به عنوان یک ماده غذایی سالم و بیضرر برای سلامتی افراد جامعه است که امیدواریم با اقدامات انجام یافته بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم .
ارسال دیدگاه