برپایی چهارمین جشنواره رشته و خشکار

جشنواره رشته و خشکار برای چهارمین سال پیاپی در دهستان طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.بیش از 5 هزار نفر از این جشنواره دیدن کردند.

کد مطلب: ۶۲۷۵۸۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از گیلان، دبیر جشنواره رشته و خشکار گفت : این جشنواره با هدف حفظ آداب و رسوم محلی و معرفی سوغات گیلان برگزار شد .
آقای وفائیان افزود : در این جشنواره علاوه بر اجرای بازی های بومی - محلی نظیر لافند بازی ، طناب کشی ، آیین های محلی و همچنین موسیقی محلی، نمایشگاه رشته خشکار و محصولات کشاورزی هم در 20 غرفه برگزار شد.
وی گفت : بیش از پنج هزار نفر از این جشنواره دیدن کردند.
دبیر جشنواره رشته خشکار با اشاره به اینکه رشته خشکار از شیرینی های سنتی گیلان است افزود : همه ساله جوانان طاهرگورابی با عنوان رشته پزی به استان های کشور سفر می کنند و با پخت این شیرینی درآمد کسب می کنند.
شیرینی رشته خشکار با آرد و برنج ، شکر ، گردو و دارچین تهیه می شود.
پخت این شیرینی در دهستان طاهرگوراب صومعه سرا قدمتی 300 ساله دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار