برگزاری جشنواره طبخ غذاهای سالم در آموزشگاه عترت دلیجان

جشنواره طبخ غذابا هدف ترویج غذاهای سالم در آموزشگاه عترت شهرستان دلیجان برگزار شد.

کد مطلب: ۵۹۳۴۱۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا استان مرکزی، کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان در این مراسم با اشاره به مصرف بیش از حد نمک و روغن در بین افراد جامعه گفت: مصرف نمک به مقدار کم در برنامه غذایی هر فردی لازم و ضروری است ولی معمولا ۱۰ تا ۲۰ برابر مقدار مورد نیاز بدن در ایران نمک مصرف می شود.
مهدی سعیدی آموزش و نحوه صحیح خوردن و آشامیدن را از دوران کودکی و نوجوانی لازم و ضروری دانست و بر همکاری آموزش و پرورش با شبکه بهداشت و درمان تاکید کرد.
مدیر آموزشگاه عترت نیز هدف از برگزاری این جشنواره در این آموزشگاه را رقابت بین اولیای دانش آموزان و نحوه طبخ غذای آنان عنوان کرد.
مرضیه قاسمی گفت: در این جشنواره بیش از ۱۰۰ نوع غذا توسط مادران تهیه و به داوری گذاشته شده است که از بین این غذاهای مختلف چند نوع به عنوان غذای سالم و کم نمک و روغن انتخاب شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار