غذای ضد زخم معده را بشناسید

خبرگزاری پانا: یک متخصص طب سنتی با توضیح دلیل ایجاد زخم معده گفت:‌ بیمارانی که به زخم معده دچار شده‌اند باید عادت‌های غذا خوردن را تغییر دهند غذاهای دیر هضم و پرچرب نخورند و در مقابل غذاهایی مثل آش جو، شیربرنج و فرنی بیشتر مصرف کنند.

کد مطلب: ۳۳۴۵۴۸
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، غلامرضا کرد افشاری گفت: رعایت رژیم غذایی مناسب در کنترل بسیاری از اختلالات گوارشی نقش بسزایی دارد به طوری که نداشتن الگوی مناسب غذا عوارضی را بر سیستم گوارشی گذاشته که یکی از آنها ایجاد زخم معده است.

وی ادامه داد: اگر به مدت طولانی غذا خورده نشود ترشحات معده کم شده و زخم‌های اثنی عشر و معده در طی آن ایجاد می‌شود.

این متخصص طب سنتی به بیمارانی که دچار زخم معده شده‌اند توصیه کرد: عادت غذا خوردن خود را باید تغییر دهند، با آرامش و آهسته غذا بخورند و خوب غذا جویده شود.

وی افزود: بیماران دچار زخم معده باید از غذاهای سنگین و پرچرب و دیر هضم پرهیز کنند و از غذاهایی با حجم سریع استفاده کنند.

کرد افشاری افزود: غذاهای مفید برای این بیماران آش جو، شیربرنج و فرنی است به خصوص برای بیمارانی که دارای معده گرم هستند مناسب است. برنج ضد زخم معده و روده‌ها بوده و زمانی که با شیر تهیه شود از خونریزی زخم معده و روده جلوگیری می‌کند.
منبع:افکارنیوز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار