با خطرناک‌ترین پنیر جهان آشنا شوید

تهران (پانا) - برخی اظهار داشته‌اند که این پنیر می‌تواند برای سلامتی انسان تهدیدی جدی باشد چرا که وجود کرم‌ها می‌توانند به زندگی آنان در روده انسان و ایجاد میازیس (بیماری‌ای ناشی از حضور لارو مگس‌ها در بافت‌های زنده و یا مرده است) بیانجامد.

کد مطلب: ۱۲۷۸۱۰۷
لینک کوتاه کپی شد
با خطرناک‌ترین پنیر جهان آشنا شوید

به گزارش فرارو، در همین منحنی‌های تند است که چوپان‌ها پنیر کاسو مارزو را تولید می‌کنند پنیر آلوده به انگل که در سال ۲۰۰۹ میلادی رکورد جهانی گینس خطرناک‌ترین پنیر جهان را از آن خود ساخت.این پنیر با شیر گوسفند تهیه می‌شود سپس مگس پنیر یا پیلوفیا تخم خود را در این پنیر می‌گذارد و حشرات هم در لابلای این پنیر پیدا می‌شوند. به ترتیب پروتئین‌ها در این روند تشکیل شده و یک پنیر خامه‌ای شکل نرم ایجاد می‌شود.

بعضی از افراد محلی این پنیر را به قدری می‌چرخانند تا کرم‌های داخل آن با محتویات پنیر مخلوط شوند. افرادی که حاضر به آزمودن و هضم این غذا شده‌اند اذعان کردند که کاسو مارزو طعم و مزه خوب و تندی داشته و مزه آن ساعت‌ها زیر زبان‌شان باقی مانده است.

برخی اظهار داشته‌اند که این پنیر می‌تواند برای سلامتی انسان تهدیدی جدی باشد چرا که وجود کرم‌ها می‌توانند به زندگی آنان در روده انسان و ایجاد میازیس (بیماری‌ای ناشی از حضور لارو مگس‌ها در بافت‌های زنده و یا مرده است) بیانجامد.

فروش تجاری این پنیر ممنوع است، اما مردم ساردین قرن هاست که آن را می‌خورند. «پائولو سولیناس» غذاشناس ۲۹ساله اهل ساردین می‌گوید: «هجوم انگل طلسم و لذت این پنیر است». سولیناس می‌افزاید: «برخی از چوپان‌ها پنیر را یک لذت شخصی منحصر به فرد می‌دانند چیزی که تنها تعداد کمی از افراد می‌توانند آن را امتحان کنند».

کاسو مارزو معمولا در پایان ژوئن تولید می‌شود زمانی که شیر محلی گوسفند شروع به تغییر می‌کند، زیرا حیوانات وارد زمان تولید مثل می‌شوند و علف‌ها به دلیل گرمای تابستان خشک می‌شوند. اگر در روز پنیرسازی باد گرم مدیترانه‌ای سیروکو بوزد کار مگس راحت‌تر خواهد شد چرا که پنیر ساختار ضعیف‌تری خواهد داشت. پنیر خوراکی در بازه زمانی سه ماهه آماده خواهد شد.

اگرچه این پنیر مورد احترام ساکنان محلی است، اما وضعیت قانونی آن یک منطقه خاکستری محسوب می‌شود. کاسو مارزو به عنوان یک محصول سنتی ساردینیا ثبت شده است و به همین دلیل به صورت محلی محافظت می‌شود. با این وجود، از سال ۱۹۶۲ میلادی به دلیل قوانینی که مصرف مواد غذایی آلوده به انگل را ممنوع می‌کند تولید و فروش این نوع پنیر از سوی دولت ایتالیا غیرقانونی قلمداد شده است.

کسانی که این پنیر را می‌فروشند می‌توانند با جریمه‌های سنگین تا ۵۰۰۰۰ یورو (حدود ۶۰۰۰۰ دلار) مواجه شود، اما اهالی ساردینیا زمانی که در مورد ممنوعیت پنیر مورد علاقه‌شان سوال می‌شود می‌خندند.

در چند سال گذشته، اتحادیه اروپا به دلیل طرح مفهوم غذای جدید جایی که حشرات برای مصرف پرورش می‌یابند پژوهش و احیای مفهوم خوردن حشرات را آغاز کرده است.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف حشرات می‌تواند به کاهش انتشار دی اکسید کربن مرتبط با پرورش حیوانات و به کاهش بحران آب و هوایی کمک کند. ساکنان جزیره و پژوهشگران امیدوارند که اتحادیه اروپا به زودی به نفع آنان حکم صادر کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار