معاون وزیر جهاد کشاورزی:

قیمت کود در سال آینده تا 45 درصد کاهش دارد

تهران (پانا) - معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد که با درایت وزیر جهاد کشاورزی قیمت کودهای فسفاته و پتاسه در سال آینده ۴۰ تا ۴۵ درصد کاهش خواهد یافت‌.

کد مطلب: ۱۲۵۵۶۴۴
لینک کوتاه کپی شد
قیمت کود در سال آینده تا 45 درصد کاهش دارد

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا مهاجر، در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور در شبکه ملی برکت، با یادآوری خاطرات دوره نوجوانی و جوانی خود و حضور در تظاهرات آن ایام، گفت: آن تظاهرات با امید به پیروزی انقلاب انجام شد که امروز شاهد به ثمر رسیدن بخش عمده‌ای از ثمره آن هستیم.

وی با بیان اینکه ابرقدرت‌ها با سازوکار انحراف درصدد از بین بردن انقلاب‌ها هستند و برای این منظور جنگ تحمیلی ۸ ساله را به کشورمان تحمیل کردند، افزود: در حال حاضر نیز شاهد تحریم‌ها هستیم و همه این اتفاقات برای دست کشیدن ما از اهداف انقلاب است.

مهاجر با بیان اینکه ما به جایگاهی رسیده‌ایم که می‌توانیم آینده خودمان را رقم بزنیم، یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب تنها ۳۰ میلیون جمعیت در کشور وجود داشت و بسیاری از محصولات از جمله گندم، جو، ذرت، سویا، پنیر، کره، شیر و گوشت به وسیله واردات تامین می‌شده است.

معاون وزیر در امور زراعت با اشاره به اینکه در حال حاضر با وجود ۸۵ میلیون جمعیت کشور، با درایت مسئولان و پیگیری مردم ۹۵ درصد محصولات کشاورزی در داخل تامین می‌شود، افزود: اگر خشکسالی‌های چند سال اخیر اتفاق نمی‌افتاد ۱۰۰ درصد محصولات کشاورزی در داخل تامین می‌شد.

وی تصریح کرد: کشور نیازمند ۱۳۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی است که ۹۵ درصد آن در داخل تامین می‌شود.

مهاجر از دلایل تامین نشدن ۵ درصدی محصولات کشاورزی را مشکل آب در کشور عنوان کرد و ادامه داد: محصولاتی مانند ذرت و سویا به دلیل مشکل آب از خارج از کشور تامین می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه در دو سه سال اخیر به دلیل گرانی کودهای پتاس و فسفر نتوانستیم کود مورد نیاز در مزارع استفاده شود، تصریح کرد: به دستور وزیر جهاد کشاورزی ۴۰ تا ۴۵ درصد قیمت کودها کاهش خواهد داشت.

به گفته وی از ابتدای سال آینده کشاورزان می‌توانند کودهای ارزان‌قیمت را تهیه کنند که این موضوع سبب افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی خواهد شد.

معاون وزیر در امور زراعت در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه درصدد ایجاد دو کارخانه شکر در استان‌های گلستان و خوزستان برای تامین شکر مورد نیاز کشور هستیم، افزود: با راه‌اندازی این کارخانه‌ها برای همیشه از واردات شکر بی‌نیاز خواهیم شد.

وی در پایان تصریح کرد: امید می‌رود در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با عملکرد بهتر، افزایش ضریب امنیت غذایی را به ملت هدیه بدهیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار