جزییات نشست‌های حاشیه‌ای روز پنجم جشنواره فیلم کوتاه

تهران (پانا) – امروز شنبه ۱ آبان و در پنجمین روز از سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، فیلم‌های تجربی در نشست‌های تخصصی ایسفا مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرند. 

کد مطلب: ۱۲۲۴۹۴۴
لینک کوتاه کپی شد
جزییات نشست‌های حاشیه‌ای روز پنجم جشنواره فیلم کوتاه

به گزارش ستاد خبری سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، امروز شنبه اول آبان‌ماه و همزمان با پنجمین روز از جشنواره سی‌وهشتم، چهار نشست تخصصی مجازی «۳۸-۲۰» از ساعت 11 تا 20:30 برگزار می‌شود.

محمدرضا فرزاد از «طراحی ایده محور موضوع و زبان فیلم» می‌گوید

اولین نشست مجازی در آخرین روز جشنواره از ساعت 11 تا 12:30 به موضوع «سینمای تجربی و انجمن سینمای جوانان ایران» با حضور سعید پوراسماعیلی، مسعود مددی و عطا مجابی اختصاص خواهد داشت.
«طراحی ایده محور موضوع و زبان فیلم» عنوان دومین نشست مجازی روز پنجم جشنواره سی‌وهشتم است که با حضور محمدرضا فرزاد و از ساعت 15 تا 16:30 برگزار می‌شود.
سومین نشست مجازی روز پنجم جشنواره به «فیلم مستند-تجربی معاصر» اختصاص دارد که با ارائه لیا جوواناتزی بلترامی از ساعت 17 تا 18:30 میزبان علاقه مندان خواهد بود.
در آخرین نشست مجازی در آخرین روز جشنواره هم بادی مینک به ارائه نکاتی درباره «عناصر سینمای تجربی» خواهد پرداخت که علاقه مندان از ساعت 19 تا 20:30 می‌توانند به‌صورت مجازی در آن حضور داشته باشند.
نشست‌های مجازی سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در ایام برگزاری هر روز با اجرای عطا مجابی و ترجمه غزال بخت‌آزاد برگزار می‌شود.
سی وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران تا ۲ آبان ۱۴۰۰ (۱۹ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۱) در حال برگزاری است. این رویداد برای اولین‌بار در تاریخ سینمای ایران واجد شرایط تایید آکادمی اسکار شناخته و معرفی شده است.


فیلم‌های تجربی جشنواره سی و هشتم به میز نقد رسیدند
برنامه نشست‌های نقد و بررسی انجمن فیلم کوتاه ایران(ایسفا) در نوبت اول پنجمین روز از برگزاری جشنواره سی و هشتم به فیلم‌های تجربی زیر اختصاص دارد:
«بازی رفت، اینجاست» به کارگردانی امیرحسین شیرالی و علی تقی زاده، «ناکجا» ساخته محمد آریانیک، «روزنوشت مردی که اینجا نبود» ساخته روزبه فرازمند، «چیزهایی برای فروش» ساخته حامد قاسمی، «زنی در همسایگی» به کارگردانی حسن وحدانی، «بازگشت» ساخته سام مقیمی، «چگونه منتظر گودو باشیم» به کارگردانی عرشیا زینعلی، «باور» به کارگردانی محمد مستوفی، «خودکار قرمز» ساخته محمد عباسی، «مرگ در هستی» به کارگردانی عدنان شهابی، «تیرانوزاروس شیش تنی» به کارگردانی فردین صادقی، «کائوس» ساخته علی شریفی، «پوک» اثر مرتضی فرهاد نیا، «تشعشعات» به کارگردانی بهروز شیدا، «لنز» به کارگردانی امیرحسین تبت، «افتادن» ساخته روزبه کاظمی، «مهاجر» ساخته مرضیه ماندگاری، «the middle» به کارگردانی سهیل سهیلی سرشت، «سیکل» به کارگردانی پدرام پرنیان فر.
اجراو کارشناسی این نشست را نیما عباسپور با حضور فرهنگ آدمیت و رضا حسینی برعهده دارد.
این جلسات نقد و بررسی از ساعت ۱۲:۳۰ در پردیس سینمایی ایران مال برگزار می شود و به طور زنده از سامانه برخط «هاشور» و صفحه اینستاگرام انجمن سینمای جوانان ایران به شناسه کاربری @iycs.ir پخش دارد.
سی وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران تا ۲ آبان ۱۴۰۰ (۱۹ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۱) در حال برگزاری است. این رویداد برای اولین‌بار در تاریخ سینمای ایران واجد شرایط تایید آکادمی اسکار شناخته و معرفی شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار