مشاهده زودهنگام ملخ مراکشی در گیلان

 رشت ( پانا) - مدیرکل مدیریت بحران گیلان، با بیان اینکه افزایش دما و کمبود بارش ها موجب شده زاد و ولد ملخ های مراکشی زودتر اتفاق بیفتد، گفت با هوشیاری جهاد کشاورزی و سایر دستگاه ها، این ملخ ها در مرحله نوزادی نابود شدند و خسارتی به وجود نیامد.

کد مطلب: ۱۱۷۹۳۴۹
لینک کوتاه کپی شد
مشاهده زودهنگام ملخ مراکشی در گیلان

به گزارش روابط عمومی استانداری مدیریت بحران گیلان، امیر مرادی با اشاره به مشاهده آفت ملخ مراکشی در برخی از مناطق بالادست شهرستان رودبار، اظهار کرد: امسال از نظر آب و هوایی دارای شرایط خاص هستیم و افزایش دو درجه ای دمای هوا و کمبود بارش ها موجب شده زاد و ولد ملخ های مراکشی زودتر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه امسال برخلاف سال های قبل در فروردین ماه شاهد آغاز تکثیر ملخ ها در ارتفاعات لوشان بودیم، افزود: با پیگیری کارشناسان جهاد کشاورزی استان و تامین اعتبار لازم جهت خرید سم، ۴۰۰۰ هکتار از اراضی درگیر را طی چهار مرحله سم پاشی کردیم و مانع از رشد و حرکت ملخ ها به سمت پایین دست شدیم.

مدیرکل مدیریت بحران استاندار گیلان، سم پاشی شیمیایی در مراحل اولیه رشد و تکثیر ملخ ها را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با هوشیاری جهاد کشاورزی و سایر دستگاه ها، این ملخ ها در مرحله نوزادی نابود شدند و خسارتی نداریم.

مرادی، با بیان اینکه ملخ ها همه برگ های سبز از علف های هرز وحشی گرفته تا دانه های گندم را می خورند، عنوان کرد: بیش از ۱۵ سال است که ملخ های مراکشی در منطقه ما دیده می شود، اما خوشبختانه برخلاف مناطق جنوبی کشور که ملخ ها تا سه نسل تکثیر می شوند، در گیلان تنها یک نسل از ملخ را داریم.

وی آمادگی جهاد کشاورزی برای مقابله با آفت ملخ مراکشی را موجب خسارت ندیدن باغات و مزارع استان دانست و یادآور شد: باید شرکت های دانش بنیان را وارد میدان کنیم تا این ملخ ها را آفت نبینیم و از آنها برای خوراک دام و طیور استفاده کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار