عرضه محصولات دامی در فروشگاه‌های روستابازار

تهران (پانا)- مدیرعامل اتحادیه های سراسری دامداران ایران از عرضه محصولات کشاورزی و دامی از تولید به مصرف در فروشگاه‌های روستا بازار خبرداد.

کد مطلب: ۱۱۶۴۳۶۶
لینک کوتاه کپی شد
عرضه محصولات دامی در فروشگاه‌های روستابازار

به گزارش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، «مجتبی عالی » در زمینه نوسان قیمتی اخیر گوشت قرمز افزود: شبکه تعاونی های دامداران ایران با برخورداری از ۶۰۰ شرکت تعاونی فعال وبیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار عضو در سطح استان های کشور فعالیت می کنند واین ظرفیت در فرآورده ای دامی می تواند تعادل بخشی در قیمت وتولید محصولات دامی داشته باشد.

وی افزود: سالانه حدود ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود و از این میزان تولید با ۸۳ میلیون جمعیت ومصرف سرانه حدود ۱۱.۵ کیلوگرم، حدود ۹۴۰ هزار تن گوشت برای کشور در سال نیاز است.

عالی تصریح کرد: امروز با کمی بهره وری درتولید می توان نیاز داخلی گوشت قرمز را توسط شبکه اتحادیه های دامداران ایران تحت پوشش سازمان مرکزی تامین ونیازی به واردات گوشت نخواهیم داشت.

مدیرعامل اتحادیه های سراسری دامداران ایران گفت :بنابر سیاست کنونی وزارت جهاد کشاورزی و مدیریت سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران فروشگاه های روستا بازار باهدف عرضه مستقیم محصولات کشاورزی ودامپروری توسط اتحادیه های تحت پوشش ؛قیمت محصولات کشاورزی بویژه گوشت قرمز قابل تعدیل است و از نوسان قیمت در محصولات کشاورزی بویژه محصولات دامی جلوگیری می کند.

وی افزود: اتحادیه دامداران ایران پیشنهاد می کند این آمادگی وجود دارد گوشت قرمز رابا قیمت ۹۲ هزار و۵۰۰ تومان به پشتیبانی امور وزارت جهاد کشاورزی تحویل دهد واین فرایند باعث تثبیت وتعادل بخشی قیمت محصولات می شود.

عالی خاطرنشان کرد :مشکل عمده نوسان قیمت در همه فرآورده های دامی وجود واسطه های متعدد است که این موضوع توسط فروشگاههای روستا بازار می تواند درجلوگیری از نوسان قیمت ها اثرگذار است واتحادیه دامداران ایران برای تامین کل مصرف کشور ظرفیت لازم را داراست ونیاز به هیچ واردات از سایرکشورها نیست.

آمارهای رسمی گویای آن است که سالیانه ۲۰۰ هزارتن گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید و به بازار عرضه می شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی پیش از این گفته بود: میزان تولید گوشت قرمز تا پایان سال ۹۹ به رقم ٨٨٠ هزار تن می‌رسد، در حالی که سال ۹۲ میزان تولید گوشت قرمز ٧٥٥ هزارتن بود.

رضایی درباره سرانه مصرف گوشت قرمز رقم ۱۲.۵ کیلوگرم را اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار