جوکار: عظمت زندگی، به طول زندگی نیست بلکه به ارتفاع آن است

شیراز (پانا) - مسئول سازمان بسیج فرهنگیان فارس، گفت میلاد حضرت صدیقه طاهره(س)، سرفصل نگاه معرفتی به زن و حضرت مادر است، چرا که مولود مبارک نبی اکرم(ص)، لوح فشرده ای است که تمام ارزش های الهی و انسانی، یکجا در وجود مبارکش تجمیع بود و خداوند شاهکار خلقت خود را در وجود کوثر پیامبر(ص)معنا بخشید.

کد مطلب: ۱۱۶۰۰۵۷
لینک کوتاه کپی شد
جوکار: عظمت زندگی، به طول زندگی نیست بلکه به ارتفاع آن است

ناصر جوکار در همایشی که به مناسبت میلاد حضرت زهرای اطهر(س) در اداره آموزش و پرورش شهرستان بیضا برگزار شد، افزود: حیات مبارک انسیه حورا(س)، فشرده ترین دوران مانور تجلی اراده الهی برای ارائه یک انسان کامل بود.

او با اشاره به اینکه، زن در دوران جاهلیت به یک نحو و در دوران مدرنیته و پست مدرن به نحوی دیگر توسط جهان سکولار تحریف و تحقیر شده است، گفت؛ زن در یک دوره زنده بگور شد و در دوره‌ای دیگر، بنام آزادی، از خانه به کارخانه و از کارخانه به فحشاخانه سر برآورد.

او ادامه داد: انقلاب اسلامی زن تحقیر شده را بر خوان کرامت نشاند و از طریق انقلابی که رهبر آن زنی بنام حضرت فاطمه معصومه(س) بود و حضرت امام(ره)، شاگرد این زن بود، از شخصیت الهی زن پرده‌برداری کرد.

وی گفت: اینکه خداوند متعال از میان زن و مرد، زن را برگزید تا بدن او مجرای ورود انسان‌های جدید به عالم هستی باشد و اینکه تمامی بشر از پاره تن زن خلق شده است، یعنی انکه زن در پیشگاه الهی بس مکرم است.

جوکار با اشاره به نگاه نبی مکرم اسلام(ص) که فرمودند 《کرامت زن را پاس نمی دارد مگر کسی که خود بهره‌ای از کرامت برده باشد و به زن اهانت نمی‌کند، جز انسان‌های حقیر》 گفت: زن از دیدگاه اسلام ریحانه است، خاصه زنی که با حفظ کرامت و شئونات زنانه در کسوت معلمی به تربیت نسل انقلابی و ایمانی کمک می کند و در معیشت خانواده نقش آفرین است.

وی با اشاره به اینکه از دیدگاه اسلام، زن حق اقتصادی دارد، اما تکلیف اقتصادی ندارد، گفت؛ زنی که تکلیف ساقط شده از خود را (تکلیف اقتصادی) با از خودگذشتگی از طریق حضور دردمندانه در عرصه اجتماع و تولید خدمات و کالا جبران می کند، باید نام او را در ردیف قدیسین الهی سرشماری کرد و به ساحت او درود فرستاد.

جوکار، زنان خانه دار را بزرگترین سفیران تربیت برشمرد و گفت؛ فرق است بین خانه و ساختمان، چرا که مصالح ساختمان، آجر و سیمان و سنگ است و مصالح خانه، عشق و عاطفه و ایمان است.

او گفت؛ خیلی‌ها هستند، ساختمان دارند اما خانه ندارند، چرا که ساختمان محل تجمع مکانیکی چند نفر است که از فرط خستگی برای آسایش به آن پناه می برند، اما خانه محل آرامش است و نه صرف آسایش.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار