بادامچیان: احترام رئیس‌جمهوری لازم است

بین قالیباف و رئیسی باید دید کدام به درد گام دوم انقلاب می‌خورد/ مسکن مهر احمدی‌نژاد فاجعه اقتصادی است/ عملکرد احمدی‌نژاد، مردم را از اصولگرایی شعاری و اصلاح‌طلبی مأیوس کرد

تهران (پانا) - دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد از دولت بازرگان تا دولت روحانی کسانی که در این سال‌ها مسئولیت داشتند، همگی هم خدمات داشتند هم نقاط ضعف و ضمن قدردانی از همه آن‌ها باید تلاش کنیم در انتخابات آینده این نقاط ضعف را جبران کنیم.

کد مطلب: ۱۱۵۹۶۲۳
لینک کوتاه کپی شد
بادامچیان: احترام رئیس‌جمهوری لازم است

به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان در نشست خبری امروز خود با تبریک میلاد حضرت زهرا و فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این روزها بیشترین مسأله‌ای که برای ما مطرح است گام دوم انقلاب و انتخابات ۱۴۰۰ و نوع فعالیت و چینش‌ جناح‌های سیاسی است. در سالروز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب باید تاکید و اشاره کنیم که همه کسانی که در این سال‌ها مسئولیت گرفتند همگی نیت و انگیزه‌ خدمت داشتند، از دولت بازرگان تا دولت روحانی همگی هم خدمات داشتند و هم نقاط ضعف و لازم است که از همه آن‌ها تشکر داشته باشیم اما در عین حال تلاش کنیم در انتخابات آینده این نقاط ضعف را جبران کنیم.

وی ادامه داد: روشن است که امام همواره مردم را ولی‌نعمت می‌دانستند، ایشان از آغاز انقلاب در سال ۴۱ همواره بر این مسأله تاکید داشتند، این اعتقاد را صادقانه مطرح می‌کردند و بازها تاکید فرمودند. در تمام این سال‌ها هم نظام ما همه کارهای خود را با رای مردم انجام داده است. علیرغم اینکه برخی می‌گویند ما را ردصلاحیت می‌کنند اما در همه انتخابات همه تیپ‌ها و سلیقه‌ها هم بودند البته کم و زیاد شدند، اما حضور داشتند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه همه کسانی که مسئول بودند دلشان می‌خواست که خدمت کنند، بیان داشت: همه افراد از آقای بازرگان تا امروز علاقه داشتند که وظایف خود را به بهترین نحو انجام دهند. روزی که امام(ره)، بازرگان را منصوب کردند، می‌دانستند که اگر بخواهند بین رجال سیاسی رای‌گیری کنند، ایشان بیشترین رای را دارد. حتی بعد از استعفاء و برکناری هم امام از طریق سید احمد پیام داد که به ایشان در نماز جمعه‌ها توهین نشود. منتها نگاه ایشان یک نگاه لیبرالیستی بود و این انتخاب او بود. حتی در پاریس به امام گفته بود که آمریکا اجازه نمی‌دهد در ایران انقلاب شود. یکی از اشتباهات ایشان این بود که علیرغم اینکه منصوب امام بود اما خواست نظر شخصی خود را بر امام امت ارجحیت بدهد.

وی افزود: بنی‌صدر هم با رای مردم آمد اما بعداً رفتاری نشان داد که مردم گفتند این یک پینوشه است، رفتارهای او نشان داد که تفکر بنی صدری اجازه موفقیت نمی‌دهد، نه اینکه بنی صدر نخواهد موفق شود. بعد از بنی‌صدر، مردم به شهید رجایی و باهنر اعتماد کردند و ایشان هم توانست موفق باشد. ۲۲ روز بعد از نخست وزیری آقای رجایی جنگ شروع شد و ایشان توانست هم جنگ را اداره کند و هم دولت را و هم توانست مردم را راضی نگه دارد‌.

بادامچیان در ادامه اظهار داشت: پس از این تحولات، تفکر چپ در کشور غلبه پیدا کرد و نتیجه تفکر چپگرای غربی این شد که در جواب امام نسبت به قطعنامه ۵۹۸ گفت اقتصاد کشور توان و امکان اداره جنگ را ندارد. این رفتار باعث شد که آقای هاشمی در دولت سازندگی از همه نیروها استفاده کرد، البته غلبه با نیروهای تکنوکرات بود اما ملاحظه می‌کنید که این اقتصاد غربی مدنظر تکنوکرات‌ها چطور انگلیس و آمریکا را به بدبختی کشانده است.

وی افزود: آن سیاست به جایی رسید که مردم به دنبال یک چیزی گشتند به نام اصلاحات و در نتیجه آن دولت اصلاحات روی کار آمد اما نه در اقتصاد و نه در حوزه‌های دیگر نتوانست کاری انجام دهد. بعد از دولت اصلاحات، دولت احمدی‌نژاد آمد. علت آن هم این بود که اینطور مشهور شده بود که احمدی‌نژاد در دوران شهرداری رفتار رجایی گونه نشان داده است. شعارهای او هم شعارهای اصیل انقلاب بود. حتی میتوان گفت در دوره اول هم خوب بود چون جمعی کار می‌کرد اما در دوره دوم افکاری مانند معجزه هزاره سوم و این‌ها غلبه کرد و از رهبری فاصله گرفت؛ به عنوان مثال برنامه مسکن مهر از نظر اقتصادی یک فاجعه اقتصادی است، همانطور که طرح مسکن ملی که اکنون دولت می‌گوید فاجعه است. همین بودجه اگر به صورت کلان و با برنامه‌ریزی صحیح هزینه می‌شد، مشکل مسکن کشور را بهتر مدیریت می‌کرد.

بادامچیان با اشاره به شرایط روی‌کار آمدن دولت تدبیر و امید، گفت: نتیجه عملکرد احمدی‌نژاد این شد که مردم از اصولگرای شعاری و از اصلاح طلب مأیوس شدند و به اعتدال رای دادند که نتیجه آن هم این شد که آقای رییس جمهور خودش می‌گوید مردم صبح می‌روند برای خرید رنج می‌کشند.

وی با انتقاد از امیدواری نسبت به انتخابات آمریکا در داخل، ابراز داشت: عده‌ای در داخل انتظار داشتند که بایدن بیاید و گشایش شود، درحالی که باید به خدا امید داشت. البته ممکن است با انگیزه‌های سیاسی گشایش‌هایی از سوی بایدن ایجاد شود اما باید اصل بر تکیه بر توان داخلی باشد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره کاندیدا یا کاندیداهای احتمالی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری و همچنین احتمال انتشار فهرست مستقل در انتخابات شورای شهر، گفت: ما در انتخابات شورای شهر فهرست جداگانه ارائه نمی‌دهیم اما افراد خودمان را به مردم معرفی می‌کنیم؛ منتها در پایان درخصوص لیست، تابع شورای وحدت هستیم.

وی افزود: یک حزب باید بر اساس اصول درست کار تشکیلاتی عمل کند و نیاز است که درخصوص کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری از همه دفاتر استانی خود کسب نظر کند و دفتر تهران نمی‌تواند به صورت منفرد بدون نظرسنجی نسبت به معرفی کاندیدا اقدام کند. مبنای دینی ما این است که کسی نباید خود را در بین مسلمانان جلو بیندازد در حالیکه شایسته‌تر از او وجود دارد، لذا باید از نیروی بهتر و برتر استفاده شود. حزب موتلفه با سابقه فعالیت ۶۰ ساله پر از رجال مذهبی سیاسی است. یک بار آل اسحاق را مطرح کردیم و بعد کنار کشیدیم. میرسلیم هم شخصیت پاک، قوی، سالم و ستاره مناظرات بود، اما اصولگرایان از رییسی حمایت کردند. در موتلفه غیر از این دو، تعداد قابل توجهی رجل سیاسی مذهبی و عناصر پاک و صادق داریم و کسی نمی‌تواند بگوید در موتلفه رانت و حقوق نجومی بوده است.

این فعال اصولگرا در پاسخ به این پرسش که درصورت تایید قالیباف و رییسی در شورای نگهبان، شورای وحدت از کدام حمایت می‌کند، گفت: بستگی به آینده و بعد از تایید صلاحیت دارد و با دانشگاهیان هم نظرسنجی و مشورت می‌کنیم و ارزیابی می‌کنیم از بین این دو نفر چه کسی به درد گام دوم می‌خورد چون برای مبارزه با شبکه فساد نیاز به نیروی قوی سازمان یافته داریم که از شخص بر نمی‌آید.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: این امر هم بسته به نظر شورای وحدت و حزب موتلفه دارد. ما در نظر سنجی دو سوال می‌پرسیم از حزب موتلفه و از شورای وحدت چه کسی را شایسته می‌دانید.

بادامچیان در پاسخ به این سوال که آیا توهین به رییس جمهور توهین به نهاد ریاست جمهوری نیست و موجب کاهش مشارکت مردم نمی‌شود، گفت: حزب موتلفه هرگز نسبت به رییس جمهوری موضع تند و توهین نداشته است و الان هم با توجه به بیانیه هر هفته‌اش نسبت به آقای روحانی موضع داغ، تند و همراه با اهانت نگرفتیم و احترام کسی که رییس جمهور است ولو اینکه سیاست او را قبول نداریم، لازم است.

وی افزود: با همه کسانی که برخورد غیرمنطقی و تهاجمی با رییس جمهور دارند مخالفیم اما وقتی هر روز با وجود کاهش قیمت ارز اجناس مردم گرانتر می‌شود آیا مردم می‌توانند بگویند خیلی متشکریم. تعزیرات زیرمجموعه دولت است اما قیمت‌ها از این مغازه تا آن مغازه متفاوت است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین با بیان اینکه شورای وحدت نسبت به هیچ فردی تا تایید شورای نگهبان، نظری ندارد، از توجه اکثریت شورا به حجت اسلام رییسی و چندتن دیگر خبر داد و گفت: «منوچهر متکی» به عنوان سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان و «نیره قوی» به عنوان جانشین او انتخاب شدند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار