توصیه‌های کرونایی؛ میوه‌ها را قبل از قراردادن در یخچال با آب و مایع ظرفشویی بشویید

تهران (پانا) - با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا همچنان ادامه دارد و از آنجا که زنجیره انتقال آن قطع نشده است، بنابراین مهم‌ترین مساله رعایت نکاتی است که همه افراد برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید مد نظر قرار دهند.

کد مطلب: ۱۱۲۳۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد
توصیه‌های کرونایی؛ میوه‌ها را قبل از قراردادن در یخچال با آب و مایع ظرفشویی بشویید

تاکنون مدرکی که نشان دهد ویروس از طریق غذا یا بسته‌بندی به افراد منتقل شده، ارائه نشده است، اما ممکن است که افراد ابتدا یک سطح یا شی آلوده به ویروس بوده را لمس کرده، سپس به صورت خود دست زنند و دچار بیماری شوند.

خطر زمانی بیشتر می‌شود که افراد بیرون از منزل و در فروشگاه مواد غذایی یا در زمان دریافت غذا (مثلا دریافت غذا در مناطقی که غذای آماده می‌فروشند) در فاصله نزدیک با افراد دیگر قرار می‌گیرند. مانند هر زمان دیگری، بهداشت فردی مناسب در زمان آماده کردن غذا برای جلوگیری از هر نوع بیماری ناشی از غذا مهم است.

در راستای مبارزه با ویروس کرونا سه عامل رعایت فاصله اجتماعی، شست‌وشوی مکرر دست‌ها و استفاده از ماسک از جمله مهم‌ترین مواردی است که هر فرد باید مد نظر قرار دهد اما خرید مایحتاج زندگی از ضرورت‌هایی است که همواره در طول زندگی وجود دارد و در شرایط فعلی با توجه به شیوع ویروس کرونا خریدکردن یکی از دغدغه‌های افراد است که برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری هنگام خرید، باید توصیه‌هایی را مد نظر قرار دهید.

1. پیش از خرید یک پارچه یا سفره برای قراردادن کیسه‌های خرید در آشپزخانه آماده کنید.

2. اقلام خریداری شده را بدون تماس با هیچ یک از سطوح منزل روی پارچه قرار دهید.

3. قوطی کنسرو، شامپو و .... که احتمال آلودگی بسته‌بندی آن‌ها وجود دارد را با آب و مایع ظرفشویی بشویید.

4. میوه‌ها را قبل از قراردادن در یخچال با آب و مایع ظرفشویی بشویید.

5. ترجیحا پلاستیکی که خریدها را داخل آن قرار داده‌اید دور بیاندازید.

6. کیسه، کیف یا زنبیل خود را بعد از خرید ضدعفونی کنید.

7. پارچه یا سفره‌ای که کیسه‌ها را روی آن قرارداده‌اید بشویید.

8. سینک ظرفشویی را بعد از پایان کار ضدعفونی کنید.

موارد احتیاطی مرتبط با بسته‌بندی مواد غذایی و آماده کردن غذا

1. تمام مواد غیرضروری بسته‌بندی را جدا کرده و در سطل زباله درب‌دار بیندازید.

2. غذا را از جعبه بیرون‌بر برداشته، در یک بشقاب قرار داده و جعبه را دوربیندازید.

3. بسته‌بندی‌هایی مانند قوطی را می‌توان قبل از بازکردن و نگهداری با مواد ضدعفونی تمیز کرد.

4. مواد بسته‌بندی نشده مانند میوه یا سبزیجات را با آب و مواد ضدعفونی کننده بشویید.

5. بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون شسته و یا از ژل‌های الکل‌دار استفاده کنید.

نکات کلی بهداشت غذا

1. پیش از آماه کردن هر نوع غذایی دست‌ها را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید.

2. غذا را در دمای توصیه شده بپزید.

3. در صورت امکان، مواد فاسد شدنی را در یخچال و یا فریزر نگهداری کرده و به تاریخ انقضا توجه کنید.

4. سعی کنید غذای دورریز و بسته‌بندی را به صورت مناسب و با رعایت اصول بهداشتی دور ریخته و از انباشته کردن باقیمانده‌ها که می‌تواند حشرات را جذب کند، پرهیز کنید.

5. پیش از غذا خوردن دست‌ها را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون شسته و مطمئن شوید که کودکان نیز همین کار را انجام می‌دهند.

6. همیشه از ظروف و بشقاب‌های تمیز استفاده کنید.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از ابتدای شیوع ویروس کرونا ۴۰۷ هزار و ۳۵۳ نفر سید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار