ارزش واقعی زعفران را برگردانیم

تهران (پانا) - عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه هر ساله مقداری زعفران در کشور رسوب می شود می گوید می توانیم با ایجاد صنایع عناصر اساسی این محصول نظیر ماده رنگی، ماده معطره و طعم زعفران را از زعفران جدا کرده و در بازارهای بین المللی به فروش برسانیم.

کد مطلب: ۱۱۱۹۵۳۸
لینک کوتاه کپی شد
ارزش واقعی زعفران را برگردانیم

به گزارش ایسنا،‌ علی حسینی با بیان اینکه هرسال مقداری زعفران در کشور رسوب می‌شود و امسال هم مانند سال‌های گذشته زعفران رسوبی داریم، اظهار کرد: به دنبال شتاب صادرات و عبور از خام فروشی زعفران هستیم.

وی ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری شتاب صادرات باید در جهت فرآورده‌های استحصالی از زعفران هدایت شود. باید روزی از خام فروشی دست بکشیم. خام فروشی زعفران هنر نیست. باید قبل از رسیدن به مازاد زعفران در کشور به دنبال راهی برای ایجاد ارزش افزوده در زعفران باشیم. در حقیقت باید صنایع جانبی برای تولید فرآورده‌های گوناگون از زعفران ایجاد کنیم.

عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران تصریح کرد: سه عنصر ماده رنگی، ماده معطره و طعم زعفران عناصر اساسی این محصول هستند. می‌توانیم به راحتی با ایجاد صنایع این عناصر را از زعفران جدا کرده و در بازارهای بین المللی به فروش برسانیم.

به گفته وی ۱۰ گرم ماده رنگی زعفران را می‌توان به قیمت یک کیلو زعفران خام فروخت.

حسینی اضافه کرد: اینکه به عنوان بزرگترین خام فروش زعفران هر سال معرفی شویم شایسته کشور نیست و باید ارزش واقعی زعفران را به آن برگردانیم. در این راستا نیازمند حمایت دولت و بازاریابی درست هستیم. در حقیقت باید بررسی شود کدام فرآورده زعفران در دنیا پرمصرف است تا برای تولید آن اقدامات لازم انجام شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار