پاسخ دانشگاه علوم پزشکی مازندران به نماینده مردم آمل:

۲۳ میلیارد تومان در 7 ماه اخیر برای توسعه زیرساخت‌های درمانی آمل هزینه شد

ساری (پانا) - روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در واکنش به اظهارات نماینده آمل، در اطلاعیه‌ای کمبود دستگاه اکسیژن‌ساز و سی‌تی‌اسکن در بیمارستان‌های تابعه این دانشگاه را رد کرد.

کد مطلب: ۱۱۱۲۷۶۳
لینک کوتاه کپی شد
۲۳ میلیارد تومان در 7 ماه اخیر برای توسعه زیرساخت‌های درمانی آمل هزینه شد

در پی انتشار قطعه ای از صحبت های ناصواب آقای دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم شریف آمل در مجلس شورای اسلامی در خصوص دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان های آمل که نشان از عدم اطلاع و یا اخذ اطلاعات نادرست است جهت استحضار مردم عزیز به اطلاع می‌رساند:
۱- سیستم اکسیژن رسانی به بیماران در بیمارستانهای تابعه این دانشگاه و نیز همه بیمارستان های کشور بر مبنای شرایط قبل از اپیدمی کووید ۱۹ طراحی شده که پاسخگوی نیاز بوده اما با اوج همه گیری کرونا و اختصاص تخت های بیمارستان ها به بیماران مبتلا به کرونا، نیاز بیمارستان ها به اکسیژن به شدت افزایش یافته و تقویت سیستم اکسیژن رسانی نیز ضرورت یافت.
لازم به ذکر است سیستم اکسیژن رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه در شهر آمل بر خلاف ادعای نماینده محترم همگی مجهز به دستگاه اکسیژن ساز بوده است که با لحاظ شرایط پیشگفت، دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اسرع وقت با همه موانع موجود اعم از تولید پایین شرکت ها، وجود نیاز بسیار از جانب کلیه بیمارستان های درگیر بیماری در کشور ، محدودیت های اعتباری و... نسبت به خرید ، نصب و راه اندازی ۴ دستگاه اکسیژن ساز جدید برای تقویت سیستم موجود در بیمارستان های امام خمینی ره ، امام رضا (ع) و امام علی (ع) آمل اقدام کرد.

۲- مناقشه دیگری که بر زبان منتخب مردم شهر هزار سنگر آمل جاری شد، نبود سی تی اسکن در این شهر است در حالیکه تا پیش از این ۲ دستگاه سی تی اسکن تنها در بیمارستان های دولتی امام خمینی ره و ۱۷ شهریور آمل در حال فعالیت بوده و بنابر قرارداد منعقده در مهر ماه سال ۹۸ با هیات امنای ارزی وزارت بهداشت و درمان جهت خرید دومین دستگاه سی تی اسکن ۱۷ شهریور آمل به ارزش یک و نیم میلیارد تومان نیز اقدام و با پیگیرهای مستمر خریداری شد و به زودی و پیش از موعد ، نصب و راه اندازی می شود.
بد نیست بدانیم در همین هفت ماه اخیر و با شیوع ویروس کووید ۱۹ در استان تنها در شهر آمل ۲۳ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت های درمانی آمل برای مقابله با این بیماری هزینه شد.
از جمله اقدامات ضربتی با هدف افزایش اطمیان درمان و کاهش مرگ ناشی از کرونا می توان به راه اندازی پیش از موعد مقرر اورژانس بیمارستان ۱۷ شهریور آمل به عنوان یکی از پروژه های مهم دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال در شهرستان آمل اشاره کرد.

۳- در دوره مدیریتی فعلی، خدمات توسعه ای ارزشمندی در حوزه سلامت شهرستان آمل به انجام رسیده که نتیجه زحمات مدیران و مسئولان قبلی و فعلی است، ده ها پروژه بهداشتی و درمانی به مساحت ۲۰۹۰۱ مترمربع با هزینه ای بالغ بر ۵۱.۷ میلیارد تومان ، تکمیل و تجهیز و راه اندازی اورژانس بیمارستان ۱۷ شهریور و خریداری دستگاه CT اسکن برای این بیمارستان ، زایشگاه ، اورژانس ، مرکز سرطان و بیمارستان امام علی (ع) و نیز اخذ مجوز راه اندازی پردیس پزشکی آمل که می تواند تحولی در خدمات تخصصی حوزه سلامت باشد به انجام رسیده است.

در شرایطی که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در کنار پزشکان ، پرستاران و سایر همکاران نظام سلامت ، جان برکف همه توان خود را برای خدمت به مردم بکار گرفته اند و در این راه شهدای خدمت گرانقدری را تقدیم ملت بزرگ ایران نموده اند، در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری در حمایت از نظام سلامت ، انتظار است همه عزیزان اعم از نمایندگان محترم و مسئولان محترم سایر قوا در این جهاد مقدس، خدمتگزاران سلامت را یاری نمایندو از اقداماتی که ما را از هدف خدمت به مردم منحرف می نمایند پرهیز کنند .

بی شک رفتارهایی که در جهت سهم خواهی بیشتر شهرستانی از منابع موجود صورت می پذیرد مردم شهرهای استان را از عدالت در دسترسی به خدمات دور خواهد نمود. لذا ضرورت دارد با تعامل سازنده ،کلیه ظرفیت های موجود در فضای همدلی و همکاری در توسعه متوازن و عادلانه استان به کار گرفته شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار