رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان خبر داد:

برنامه زنگ ورزش برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان اجرا می شود

سنندج(پانا)- رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان از اجرای برنامه زنگ ورزش در پایگاه های مجازی غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه استان خبر داد.

کد مطلب: ۱۰۹۸۷۹۳
لینک کوتاه کپی شد
برنامه زنگ ورزش برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با برشمردن ورزش به عنوان پدیده ای اجتماعی که نقش مهمی در هدایت و شکوفایی استعدادها دارد، گفت: فضای مجازی می تواند یک محیط آموزشی مناسب برای ترویج سبک زندگی سالم، توسعه رشد جسمانی، فردی واجتماعی باشد.

رنجبر گفت: در این ایام که ماندن در خانه یکی از راهکارهای اصلی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است، به منظور گسترش ورزش، ایجاد انگیزه ، حفظ نشاط و شادابی دانش آموزان زنگ ورزش از تاریخ 15 تیرماه تا پایان مردادماه جاری در پایگاه های فعالیت های تابستانی دانش آموزان با نیازهای ویژه اجرا می شود .

وی با بیان اینکه فعالیت‌های بدنی به‌دلیل تأثیرات مثبت آن بر سلامت جسمانی، روانی و ارتقای سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت است ، تصریح کرد: فعالیت های ورزشی باید قابلیت تمرین در محیط خانه را داشته باشد و سیستم ایمنی بدن دانش‌آموزان را تقویت کند.

رنجبر با اشاره به اهمیت غنی سازی اوقات فراغت در کمک به ارتقا و رشد همه جانبه شخصیت دانش آموزان و استمرار فعالیت های آموزشی و پرورشی در ایام تابستان گفت: می توان با برنامه‌ریزی صحیح در فضای مجازی و تولید محتوا، اوقات فراغت جذاب و متنوعی برای دانش آموزان ارائه کرد.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تصریح کرد: در بستر فضای مجازی، تربیت بدنی به صورت روزانه در قالب فعالیت‌ها و بازی‌هایی متناسب با سن، جنسیت و دوره تحصیلی در قالب کلیپ‌های چند دقیقه‌ای در بخش آمادگی جسمانی و مهارت‌های جسمی و حرکتی به بیش از 400 نفر دانش آموز با نیاز ویژه آموزش داده می شود.

رنجبر با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیت های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی ، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می شود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تصریح کرد: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه یاد می گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه ومؤثری داشته باشد وبه سازگاری بهتر وخودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

وی در ادامه با بیان اینکه سند تحول بنیادین بعنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه های مختلفی از جمله فعالیت های زیستی و بدنی به ویژه فعالیت های ورزشی تاکید دارد، افزود: تربیت بدنی در تمام دوره های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه مورد توجه می‌باشد چرا که در پرتو آن بخشی از زمینه‌های لازم جهت ایجاد و برقراری سلامت جسمانی دانش آموزان که از هدف‌های هر نظام آموزشی می‌باشد فراهم می‌ شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار