توصیه های طب ایرانی برای آلزایمر

بوشهر(پانا)- سالمندان از خوردن غذاهای سودا‌‌ زا مانند عدس، بادمجان، گوشت گاو، گوشت خشک شده، غذا‌های شور یا نمک سود و غذاهای بلغم‌‌زا مانند ماهی، هندوانه و خیار پرهیز کنند.

کد مطلب: ۱۰۸۹۶۳۴
لینک کوتاه کپی شد
توصیه های طب ایرانی برای آلزایمر

افرادی که دچار بیماری آلزایمر و فراموشی شده اند برخی از مواد غذایی مانند مغز بادام، فندق، نارگیل و گردو، انجیرخشک و مویز سرخ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

همچنین جلوگیری از مصرف زیاد پیاز، خوردن سیب ترش، زیاد‎روی در مصرف گشنیز، باقلا، قارچ، لوبیا، سیر و کلم در کتب طب سنتی به عنوان عوامل ایجاد نسیان یاد شده است و پرهیز از آنها را برای بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه می شود.

زیاده ‎روی در مصرف آب سرد از مضرترین چیزها برای ایجاد فراموشی است.
برای پیشگیری از فراموشی، پیاده ‎روی و ورزش سبک مانند حرکت دادن دست ها و پاها توصیه می شود و از انجام ورزش ‎‌های سنگین و خسته ‎کننده پرهیز کنید.

افزایش فعالیت ‎های مغزی با کمک خواندن، حفظ کردن و به یادآوردن مطالب، این فعالیت‌ها به منزله ورزش مغز در نظر گرفته شده است و از مواردی است که برای جلوگیری از نسیان مفید است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار