مدیرکل دامپزشکی البرز:

مراقب تب کریمه کنگو باشید

کرج (پانا) - مدیرکل دامپزشکی البرز بیان کرد از شهروندان تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خودشان هم که شده مرغ و گوشت را فقط از مراکز مجاز عرضه تهیه کنند و به هیچ وجه سراغ مراکز غیرمجاز نروند.

کد مطلب: ۱۰۷۵۷۸۷
لینک کوتاه کپی شد
مراقب تب کریمه کنگو باشید

به گزارش ایسنا، غلامرضا توکلی گفت: در حال حاضر شش کشتارگاه طیور در البرز فعالیت دارد که همگی آنها دارای گرید B هستند و هیچ کدام هنوز موفق به تجهیز دستگاه‌های خود و اخذ گرید A و A پلاس نشده‌اند.

وی ادامه داد: در کشتارگاه‌هایی که گرید A و A پلاس نیستند، امعا و احشاء مرغ به صورت دستی تخلیه می‌شود و ممکن است در این فرایند بخشی از قسمت‌های داخلی مرغ به درستی تخلیه نشود و همچنین احتمال انتقال برخی آلودگی‌ها هم وجود دارد.

وی با بیان اینکه در کشتارگاه‌های گرید A و A پلاس تخلیه امعا و احشاء مرغ به صورت کامل توسط دستگاه انجام می‌شود،تصریح کرد: در تلاشیم با اعطای تسهیلات به کشتارگاه‌های طیور استان، زمینه به روز رسانی دستگاه‌ها و تغییر گرید آنها را فراهم کنیم.

توکلی با اشاره به اینکه قیمت مرغ‌های که در کشتارگاه‌های گرید B تا A پلاس با هم تفاوت دارد، توضیح داد: مرغ‌های گرید A حدود ۵۰۰ تومان و A پلاس هم حدود هزار تومان از دیگر مرغ‌های بسته بندی شده گرانتر است ولی این گرانی با توجه به تخلیه کامل امعا و احشاء و افزایش فاکتورهای بهداشتی به نفع مردم است.

توکلی ادامه داد: روی بسته بندی تمام مرغ‌هایی که مردم از مراکز مجاز تهیه می‌کنند، گرید مرغ‌ها درج شده و از طریق بارکد روی این بسته قابل پیگیری است.

مدیرکل دامپزشکی البرز با اشاره به فرارسیدن فصل گرما و احتمال شیوع برخی بیماری های مشترک دام و انسان اضافه کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خودشان هم که شده مرغ و گوشت را فقط از مراکز مجاز عرضه تهیه کنند و به هیچ وجه سراغ مراکز غیرمجاز نروند.

این مسئول تاکید کرد: یکی از این بیماری‌ها سی سی اچ اف ( تب کریمه و کنگو) است که اگر به انسان منتقل شود در حالت حاد می‌تواند به مرگ فرد مبتلا منتهی شود.

وی گفت: با این اوصاف مردم باید از خرید گوشتی که مهر دامپزشکی ندارد و مرغی که به صورت سنتی و دستی کشتار می‌شود جداً خودداری کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار