تولید رنگ خوراکی اولین گام دانشگاه آزاد در سال 99

اردبیل (پانا) - رییس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عنوان کرد: دانشگاه ها از طریق تولیدات دانش بنیان می توانند بطور مستقیم در جهت تحقق و عملی شدن جهش تولید تاثیر گذار باشند.

کد مطلب: ۱۰۴۸۹۶۷
لینک کوتاه کپی شد
تولید رنگ خوراکی اولین گام دانشگاه آزاد در سال 99

اسحاق رسولی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، با اشاره به نقش دانشگاه ها در تحقق جهش تولید، کرد: دانشگاه ها از طریق تولیدات دانش بنیان می توانند بطور مستقیم در جهت تحقق و عملی شدن جهش تولید تاثیر گذار باشند.

او با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تولیدات دانش بنیان فعالیت خود را از سالها پیش آغاز کرده، افزود: از سال 97 تلاش ها در این زمینه به ثمر نشسته و بیش از 30 مورد محصول دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از طریق واحد فناوری و شرکت های دانش بنیان تولید و وارد عرصه بازار شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به تولید 2 محصول دانش بنیان در روزهای گذشته، گفت: این محصولات که اخیرا وارد بازار شدند، رنگ های طبیعی خوراکی هستند که این تولیدات علاوه بر اینکه دانش بنیان هستند سلامت محور نیز هستند.

رسولی با اشاره به مصرف زیاد رنگ های خوراکی در جامعه، تصریح کرد: متاسفانه اکثر رنگ های موجود در بازار شیمیایی هستند که برای سلامتی زیان آور و مضر است.

او با بیان اینکه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اردبیل یک سال است تحقیقات خود را آغاز کرده، اظهار کرد: فعالیت های در این مرکز با هدف تولید رنگ های طبیعی خوراکی ، جلوگیری از واردات این نوع محصولات و کمک به سلامت مردم در حال انجام است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به اینکه تولید این محصولات در داخل، صرفه اقتصادی دارد، افزود: در حال حاضر رنگ های زرد و قرمز با استفاده از زردچوبه و چغندر قند تولید می شوند که کیفیت و قیمت این محصولات نسبت به نمونه های مشابه در بازار متفاوت تر و بهتر است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار