وعده شام در ماه رمضان چگونه باشد

تهران (پانا) - کارشناس تغذیه وزارت بهداشت، در مورد اهمیت وعده شام در ایام روزه‌داری، توضیحاتی ارائه داد.

کد مطلب: ۱۰۴۸۷۷۴
لینک کوتاه کپی شد
وعده شام در ماه رمضان چگونه باشد

به‌گزارش مهر، پریسا ترابی، گفت: شام به‌عنوان یکی از وعده‌های غذایی مهم در روزه‌داری، باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: بهتر است هموطنان روزه‌دار یک ساعت پس از افطار بسیار ساده و سبک، شام بخورند.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت شام در ایام روزه‌داری، گفت: در وعده شام می‌توان از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات یا برنج، به شکل پلو و خورش، کوکوها، کتلت کم روغن، خوراک های مختلف با نان سبوس دار همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ استفاده کرد.

ترابی تاکید کرد: غذایی که در وعده شام می‌خورید، باید کم چرب و کم نمک باشد.

وی افزود: پس از شام و قبل از خواب، مصرف میوه برای سیستم ایمنی و جبران کم آبی بدن توصیه می‌شود.

ترابی، برای جلوگیری از عطش در ساعات روزه‌داری، گفت: در وعده شام به جای نوشیدنی‌های گازدار و آب میوه‌های صنعتی، بهتر است از آب آشامیدنی سالم، دوغ، نوشیدنی‌های سنتی و شربت‌های خانگی استفاده کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار